@lovelife
Mare grija cu profesorii. Am colaborat si eu cu o profesoara de la litere. Nu vrei sa stii cate greseli aveau acele texte (ticuri verbale, formulari total aiurea, greseli gramaticale si lista poate continua). Tinand cont ca respectiva persoana nu avea o situatie prea fericita din punct de vedere material, nu o suspectez de delasare sau rea-vointa. Cred ca asta este nivelul...profesional.

Ce am facut? Am platit un numar destul de mare de articole (le-am verificat destul de tarziu, cand au trebuit sa fie introduse in site) si am incheiat colaborarea. Mi-a fost jena de jena ei sa-i spun "tu, ca profesoara la litere, ar trebui sa imi dai lectii...nu invers".

Pentru a nu "arunca" acele texte, am apelat la o alta persoana (studenta tot la litere). Raspunsul a fost halucinant: textele sunt corecte, nu am ce sa corectez! (pentru cine nu stie, corectura si reformularea unui text este infernala, mai ales cand discutam de aproape 300 de articole consistente).

Ce sfat iti dau? Daca ai posibilitatea, reformuleaza textele. Vei avea o struto-camila aproximativ originala.