vorbe-prelucrate.pngInitial era o foto cu Dalai Lama pe care vroiam sa o pun in diverse locuri fie ca text, fie ca imagine, cu alt autor, ca sa vad cat de receptivi sunt vizitatorii din acele zone atunci cand vad o serie de cuvinte frumoase si un nume mare.
Poate mergea Cristi Mezei aici, prefer insa Kenny G, neavand garantia ca omul muncii chiar a spus asta
Indiferent cine a generat textul, e ceva adevar acolo
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Atat timp cat exista posibilitatea ca macar unei singure persoane sa ii ajute acest post este bine venit. Pana la urma mai avem nevoie si de astfel de ex, ca se poate prin multa munca si vointa. Acum fiecare are propriul stil, fiecare percepe informatia si ii ofera o anumita valoarea acelei informatii sau pur si simplu nu o asimileaza.
Emm eu as avea cateva intrebari:
Cate ore muncesti in fiecare zi & saptamana? (atat online cat si offline)
Cum au crescut veniturile tale in fiecare an? (aproximativ - ex 0,5k, 1k, 1,5k/an etc; daca nu iti aduci aminte chiar de la inceput macar in ultimii ani)
În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.
Multumesc pentru post emm, mi-a "placut".
Cu totii am fost incercati de viata, important e sa trecem peste si sa invatam ceva din ce a fost. (valabil si pentru seo - ne incearca ne`a google mai mult ca viata)
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)