Acelasi gen de atitudine te ajuta, indiferent ce tip de cariera iti alegi. Trebuie sa-ti urmezi visul, despre asta e vorba. Si sa nu tii cont de ceea ce te impiedica.
Nu ma refeream strict la antreprenori.
Nici eu nu recomand. Nu asta era ideea. Pur si simplu e o intamplare din trecut, a fost alegerea mea sa nu renunt si sa trec printr-o perioada extrema.
Nu trebuie neaparat sa faci sacrificii. Repet, sunt alegeri. Poti obtine aceleasi lucruri si fara sacrificii. Sunt modalitati prin care poti realiza ceea ce doresti cu foarte putin efort. Pe care le aplic de ceva timp, si multi se minuneaza cum de am timp pentru toate.
Dincolo de acest aspect, este bine sau chiar obligatoriu sa ne preocupam de nutritie. Ca si de oricare alt aspect important din viata. Doar ca nu exista un determinism in asta. Cunosc o gramada de oameni care au baut, au fumat ca turcii si au facut toate excesele posibile, si tot au prins 80-90 de ani. Si altii care n-au facut nimic din asta, fara excese, si la 24 de ani au cazut jos brusc si au murit. Exista modalitati de a repara astfel de lucruri. Organismul are capacitatati nebanuite de a se vindeca.
Efectele stresului mental, si al gandirii negative permanente, sunt mult mai devastatoare decat un exces alimentar de acum multi ani. Poate ar trebui sa te interesezi si de asta, daca tot te preocupa nutritia, implicit sanatatea.

Răspunde cu citat