ar fi unpas si ar fi ceva... dar internetul nu se rezuma doar la shopping online... eu am un blog necomercial despre caini de rasa... eu ce fac? pe mine cum ma ajutati?
Problema este mult mai complexa decat putem noi sa discutam aici...
ar fi unpas si ar fi ceva... dar internetul nu se rezuma doar la shopping online... eu am un blog necomercial despre caini de rasa... eu ce fac? pe mine cum ma ajutati?
Problema este mult mai complexa decat putem noi sa discutam aici...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Mie mai interesant decat sa invatam oamenii sa nu foloseasca G si sa cumpere mai des de pe magazinele online mi se pare sa urmaresc rasaritul si apusul de soare. E misto.
(sint ironic, dar interesele unora nu e musai sa coincida cu interesele altora si deci nu putem spune ce e mai ok sa facem sau nu)![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
chiar nu am niciun interes, nu am magazin online, nu castig din afiliere decat 15 lei pe luna sau eu stiu...
am fost ieri la intalnirea 2parale, s-a discutat despre asta si mi s-a parut interesant....
daca se cumpara online, se investeste mai mult, daca sunt mai multi jucatori, e mai simplu de influentat alegerea unui motor de cautare, ca sa nu fie chiar rasarit si apus
P.S si da, nu prea are legatura cu discutia, imi cer scuze..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Hei, incercam sa "rezolvam" o problema... Nu putem spune ca avem o solutie daca ea nu se aplica la majoritate... Parerea mea. Ok, separat pe nise/industrii se poate face cate ceva, dar, ramanand pe subiectul topicului "cum sa convingem populatia ca google nu mai este o solutie" cred ca batem campii cu mare gratie... Tare mi-ar place sa ma contrazica cineva la un moment dat cu o solutie la problema de mai sus...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Eu nu consider ca noi avem o "problema" ci chiar google o are. Daca pot sa-si rezolve problema, treaba lor, daca nu e vai de ei. Au o problema fix la cel mai important serviciu al lor, search.
Daca nu o rezolva cat mai curand posibil, or sa aibe surprize mari de tot.
Sincer, nu cred ca au vrut sa se ajunga aici, greseala sau neatentie, nu mai conteaza, ideea de baza e ca au lansat bomba atomica pe net. Au timp scurt sa incerce sa o opreasca, daca nu, e HAOS! Pt ei, userii au solutii.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Stii cum o sa ajunga oamenii pe yahoo? Cautand asta
Stiti ca una dintre cele mai frecventa cautari in google este chiar google. Educatia mi se pare o misiune imposibila astazi, majoritatea suntem prosti dar ne credem destepti si nu acceptam sa ne educam
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Prin "campania" asta a voastra nu incercati sa educati. Incercati doar sa fortati oamenii sa nu foloseasca Google pentru ca nu mai faceti voi suficienti bani din el, iar asta nu mi se pare educare.
Macar unul din voi, cei care sustineti ideea, explicati-mi si mie de ce ar fi util pentru mine sa folosesc un alt serviciu de acelasi gen.
Uite, eu unul care fac din grupul acela de oameni prosti care foloseste Google si nu accept sa fiu educat, sunt de acord sa folosesc alte servicii similare celor oferite de Google daca imi aduceti argumente care sa intereasca ideea initiala.
Pentru ca atunci cand cauti chiloti ieftini, google iti da in top 5: Kate Middleton și-a luat chiloți ieftini pentru nunta regală.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)