"site-ul are cel mai bun content din nisa. Dar pacat de el, nu rankeaza in top 100, avand content de calitate. E corect? Stiu, trebuie linkuri naturale! De la cine? "
Asta e marea intrebare si problema in acelasi timp, cum naiba a vrut google sa ai continut original si bun, in felul asta obtinand linkuri naturale, cand site-ul nici nu este gasit Google is a genius!
Cum defineste google calitatea contentului, e un mare mister pentru mine.
Acest mister este un mister si pentru google, desi sunt sigur ca ei se gandesc ca au cel mai bun sistem pentru a evalua continutul, insa isi vor lua o noua teapa.
Cred ca discutia asta era mai misto la o bere
Si eu sunt de acor cu asta!

Acum parerea mea, ca doar asta si facem aici, ne dam cu parerea: Google o sa insiste in continuare pe rankarea in top a site-urile cu autoritate si cu linkuri, va filtra din milioanele de site-uri cu linkuri artificiale, insa va gasi si o modalitate, aditionala, de a promova continutul nou in google.

Astfel, folosind cativa factori, vor decide daca continutul nou, chiar daca nu are linkuri, este mai bun decat continutul site-urilor deja existente deja pe prima si a doua pagina, probabil cele de pe locurile 5 - 20. Daca continutul nou obtine feedback pozitiv, atunci este propulsat in SERP-ul clasic.