In primul rand, imi cer scuze pentru ca v-am 'jignit' (krumel, starnet, kidu). Am crezut ca, chiar voi ati comentat acolo. Si nu mi s-a parut frumos din partea voastra. Astept si replica lui starnet.
Cum spunea Edy, daca ajungea un englez aici, toata lumea il lauda.. ca deh, stie sa 'fure' facebook-ul.
Cat despre...
Credeti ca nu stiam ca apar negativele? Credeti ca am 'platit' pe cineva sa comenteze acolo, in numele vostru? ...hai ma.
Credeti ca nu stiam ca pot pierde tot? Nu mi-a mai pasat!
La fel s-a intamplat si cand au scris capital.ro, 9am.ro, antena3... la fel au aparut 'copii', care se zbateau sa comenteze cum fac eu like-urile...si etc.
Dupa cum spuneam. Nu am nevoie de reclama! Am facut gestul asta, sa vada toata lumea cine e Sina. Indiferent care dintre noi e teparul.
"Acum 2 ani, am gasit o mica gaura in facebook, prin care puteai face rost de likeuri foarte usor. Treaba a mers circa 3-4 luni. Cum spuneam acum ceva timp, pe vremea aia nu se stia de clickjacking, nu erau siteuri de like exchange. Pur si simplu am profitat. Treaba a mers, dupa cum spuneam, circa 3-4 luni. Puteam aduce unei pagini circa 300 de fani, zilnic. Dupa perioada asta, s-a 'prins' facebook-ul. Am incercat sa-mi dezvolt ideea, si a mers. Am gasit altceva mult mai ok. Aduceam acel nr de like-uri intr-un timp mult, mult mai mic. Mai exact, puteam aduce 1000 de fani/zi. Mi-am 'dezvoltat' ideea, si putin mai tarziu, puteam aduce fani la 3-4 pagini in acelasi timp". Am adus si fani dupa tara si varsta. Problema e ca facebook mi-a scos optiunea asta
Astazi, pot aduce 5000/zi, pot 'lucra' si cu 10 pagini in acelasi timp. Poate in viitor pot aduce 10.000, poate nu mai merge deloc.
Ce vreau sa subliniez. NIMENI! Si absolut nimeni nu stie si nu va stii cum ii aduc. ca spuneti voi ca e clickjacking, ca sunt tepar si 'oblig' oamenii sa dea like...a doar gandirea voastra. Dar daca am acces la facebook si doar 'pun' nr de fani acolo? De ce nu s-ar putea chestia asta? Ah da! Ca sunt roman, nu ma duce capul.
Inca ceva: Acum (atentie) 2-3 ani, 'furam' adsense-ul. Stiam cum sa fac 30-50€ pe zi cu doar 200 vizitatori pe zi. Ce ar fi trebuit sa fac? Sa nu-i mai fur, ca deh... hai sa fim corecti? Cati dintre voi ar renunta?
Si treaba a mers, si INCA merge. Am vazut ca deja su aflat 'baietii' cum sa fraudeze sistemul adsense. Si profita, profita. Va arat o persoana care in 2011 a scos circa 40.000€ din adsense? Sunteti curiosi? Cum l-ati putea numi? TEPAR, HOT? Nu, stimati colegi. Eu il numesc DESTEPT! Orice site are gaura lui, si daca o gasesti: profita!
Sunt curios, cum numiti voi in general hackerii?