Salutari
Pentru ca am fost foarte cuminte in anul ce se va incheia in curand am promisiunea Mosului ca imi va aduce un cadou frumos !
Problema este ca mosul este intr-o dilema : nu stie exact ceea ce ar fi mai bun pentru mine ...
Stie deocamdata ca este vba de un laptop.. dar nu stie exact : marca, model, configuratie..
Asadar va rog sa il ajutati de Mos Craciun sugerandu-i cam ce credeti voi ca este mai bun in materie de laptop-uri la ora actuala.
Deoarece Mosul nu are experienta in acest domeniu as prefera ca atunci cand sugerati un anumit model sa aduceti si 2-3 argumente care v-au determinat sa optati pentru respectivul model.
Ca cerinte generale :
- suma : maxim 1500 EURO
- procesor : un minim i5 (preferabil i7)
- RAM : minim 6GB (preferabil 8)
- dislplay : full HD (1980/1020)
- memorie video : minim 1GB
Ce ii sugerez eu Mosului :
1- Sony VAIO Laptop VPCF23S1E (Intel Core i7-2670QM, 16.4"FHD, 8GB, 750GB, Blu-Ray, nVidia GeForce 540M@2GB, Gigabit LAN, BT, Win7 HP 64, Negru) Laptop-uri 16.4" (VAIO Display Premium, 1920x1080), Black - INTEL Core i7-2670QM (2.20 with Turbo Boost up t
2- Toshiba Qosmio® F755-3D350 15.6" widescreen Laptop (Red) | Laptops | Computers | us.toshiba.com
Mosul asteapta sugestii, idei, argumente, etc
Va multumeste anticipat si va promite ca daca ati fost cuminti va ajunge si la voi anul acesta !

Răspunde cu citat

daca nu, ne anunti ca avem noi de recuperat

, 256 gb acum este arhi suficient si folosesti un hdd extern cu cat vrei tu, cand pleci banuiesc ca nu trebuie sa cari dupa tine toate arhivele, iar ceea ce lucrezi curent nu are cum sa depaseasca 100gb.