Salutari
Pentru ca am fost foarte cuminte in anul ce se va incheia in curand am promisiunea Mosului ca imi va aduce un cadou frumos !
Problema este ca mosul este intr-o dilema : nu stie exact ceea ce ar fi mai bun pentru mine ...
Stie deocamdata ca este vba de un laptop.. dar nu stie exact : marca, model, configuratie..
Asadar va rog sa il ajutati de Mos Craciun sugerandu-i cam ce credeti voi ca este mai bun in materie de laptop-uri la ora actuala.
Deoarece Mosul nu are experienta in acest domeniu as prefera ca atunci cand sugerati un anumit model sa aduceti si 2-3 argumente care v-au determinat sa optati pentru respectivul model.
Ca cerinte generale :
- suma : maxim 1500 EURO
- procesor : un minim i5 (preferabil i7)
- RAM : minim 6GB (preferabil 8)
- dislplay : full HD (1980/1020)
- memorie video : minim 1GB
Ce ii sugerez eu Mosului :
1- Sony VAIO Laptop VPCF23S1E (Intel Core i7-2670QM, 16.4"FHD, 8GB, 750GB, Blu-Ray, nVidia GeForce 540M@2GB, Gigabit LAN, BT, Win7 HP 64, Negru) Laptop-uri 16.4" (VAIO Display Premium, 1920x1080), Black - INTEL Core i7-2670QM (2.20 with Turbo Boost up t
2- Toshiba Qosmio® F755-3D350 15.6" widescreen Laptop (Red) | Laptops | Computers | us.toshiba.com
Mosul asteapta sugestii, idei, argumente, etc
Va multumeste anticipat si va promite ca daca ati fost cuminti va ajunge si la voi anul acesta !