Eu stiu ca sunt mulet tepe, dar te-ai exprimat ca si cum ar fi toate. Asta nu mi-a placut si de cate ori intalnesc o propozitie de genul, incerc sa o "spulber" pentru ca nu e reala. Ca sunt tepe printre concursuri e real insa. Din pacate...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mda... un tutorial de toata jena din punctul meu de vedere, al organizatoruluiMersi de link, pentru ca ma ajuta sa-mi iau masuri de siguranta pentru ca mai am un cap alte concursuri pe Facebook, unul chiar asemanator cu ce era aici...
Oricum, o regula primordiala pentru cine organizeaza e sa anuleze conturile straine. Il vezi ca are nume ciudat? Il scoti din socoteala. Il vezi ca e din Pakistan? Il scoti din socoti din socoteala. Eventual cu exceptii gen "Gheorghe Ionel, studying in UK", ca asta e clar roman. Plus neaparat mentionata regula ca daca-i prinzi cu magarii din astea, ii scoti din concurs! Se bosumfla doi-trei, dar macar creezi sanse egale pentru aia care-s cu adevarat interesati.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)