Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 45 din 45

Subiect: appleromania.info

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Si daca tu ai acea 'moralitate' si el nu o are, trebuie sa-l critici tu? hai mai...
    Nu e vorba ca s-a folosit de acel eveniment, putea fi orice altceva. Cred ca a ales evenimentul ca sa prinda mai multa credibilitate. Daca nu era asta, sigur era altceva.
    De unde nu sti ca acum nu o sa vina ceva de genul: "Cu ocazia hackuirii facebook-ului de catre anonymous, facebook da gratis...etc"

Inseamna ca nici eu n-am moralitate, ca mint oamenii zi de zi ca vine sfarsitul lumii, nu?
    Tu 'obligi' oamenii zi de zi sa parieze cum le sugerezi tu (pariul zilei)..nu?
    Si exemplele sunt cu miile.

Cum am spus atat eu, cat si altii: daca ei n-au moralitate, lasa-i domne! Vezi-ti de ale tale. Raporteaza-i la facebook, cauta cele 50.000 de profile care au dat like si spune-le ca e teapa...si GATA! Esti impacat.
    Ce legatura are "pariurile zilei" cand oamenii intra acolo expre pentru aia cu faptul ca astia fac o inselatorie prin care anunta un concurs cu premii care nu exista? Ba se mai folosesc si de imaginea lui Steve Jobs, care tocmai a murit, pentru asta.

Si sa stii ca am! Am ceva cu ei pentru ca ma afecteaza si pe mine. Am organizat nenumarate concursuri cu premii (Date pe bune, nu la misto) si de fiecare data m-am lovit de scepticismul oamenilor care nu cred in concursurile pe net, din cauza gunoaielor astora.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Relax baieti, pagina nu mai exista.... sau ma rog, acum a aruncat alte balarii pe ea.. http://appleromania.info
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Operatiune incheiata cu succes, ati invins!

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    30
    Posturi
    456
    Putere Rep
    29

Implicit

Se pare ca si iphone4-gratis.info a fost inchis, la fel si iphone-gratis.info.
    in progress...

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Din pacate inca nu am gasit un roman care castiga 40.000$ din site-urile lui. M-as bucura enorm. Tu stii vreunul?
    Vezi ca e cineva pe forum care are siteuri de jocuri, sigur face mai mult, multi dintre noi visam doar la sumele alea. La fel am mai intalnit o firma din Ardeal cu who is ascuns acum, are siteuri pe aceeasi nisa, foarte populare, r***.com si d***.com , au cate 1.000 - 3.000 vizitatori online tot timpul, un site, rar scade sub 1.000.
    Ultima modificare făcută de 100R; 11th October 2011 la 23:51.

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th September 2011, 23:22
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th September 2011, 23:13
  3. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 4th September 2011, 14:34
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th October 2010, 12:15
  5. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th January 2010, 21:45

Permisiuni postare