Mama da' a vorbit Expertu' asta...
Au fost ceva greseli, si de exprimare si de teorie, dar in ritmul alert in care s-a vorbit... Mai bine vorbeati mai rar ca sa inteleaga lumea mai bine.
Mama da' a vorbit Expertu' asta...
Au fost ceva greseli, si de exprimare si de teorie, dar in ritmul alert in care s-a vorbit... Mai bine vorbeati mai rar ca sa inteleaga lumea mai bine.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Well nu-s perfect .. Da io zic ca a iesit bine per total.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Observatii pentru Cristi:
1 - Cristi spui despre meta keywords ca nu se mai folosesc, sunt obsolete, etc. ... insa tu pe site-ul tau ai asa ceva.. wrong!!!
2 - Ai un tic verbal pe cuvantul "practic"
FELICITARi si la mai mare!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Off.
Da...el tot insista cu faza de nefolosire a meta keyword de catre MdC.Postat în original de toto
Dar stie ca elementele meta sint de identificare...indiferent de folosirea lor de catre motoare sau nu.
Care e diferenta dintre elemente de identificare HTML si crearea de site-uri pentru pozitii strategice in MdC?
Ne cam fura mintile SEO..
El nu mai este luat in considerare de MdC, dar e element HTML si deci nu are cu ce sa strice daca il folositi. E optional.![]()
On.
Am ascultat si eu in sfarsit emisiunea. Unele critici sint indreptatise si e bine ca au fost spuse.
Chiar si Cristian Mezei e om, dar intrebati-va care ar fi fost atitudinea voastra daca ati fi fost in locul lui.
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Am spus ca tag-ul "keywords" este obsolete dpdv SEO. Atat.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
nu merge blogul seorom.com. As fi vrut sa ascult si eu emisiunea.
Nu mai "dezgropati" thread-uri degeaba.Rog un moderator sa inchida acest thread.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Vreau si eu inregistrarea daca o mai are cineva, rog sa o uploadeze undeva pentru a o putea downloada.
johnyk_vl, StarTrek este interesat ca si mine de acel fisier audio, poate ca mai sunt si altii ...
Ultima modificare făcută de Giovanni; 2nd March 2008 la 02:31.
Sincer sa fiu...si eu sunt curios,dar ar fi mai bine sa lasam "mortii" in liniste,daca ma intelegi ce spun...![]()
![]()
Totusi,daca mai are cineva inregistrarea interviului ar fi bine sa o uploadeze undeva si sa ne dea si nou de stire...
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)