Ma asteptam la astfel de comentariiSa inteleg ca dreptul la o opinie e monopolul unora care au certificat de "cineva" Daca ar fi asa... cati dintre voi nu ezita niciodata sa critice programul X sau Y, sa ii injure pe programatori, fara sa fi scris macar in viata lor o aplicatie si fara sa fi dat 1 cent pe programul respectiv. Sunt n exemple la fel de concludente. Se cheama dreptul la libera exprimare mai vechi si mai nou si nu cred ca are nevoie nimeni de un pitbull care sa sara la gatul oricui are o parere, fie ca e pro sau contra. Era o observatie facuta cu parere de rau si nu ca sa fiu carcotas
Pot sa imi sustin parerea dar daca ea deranjeaza, inteleg sa ii deranjeze pe cei in cauza si ma abtin bucuros de la alte comentarii imediat ce imi vor aduce la cunostinta acest lucru. The war in Vietnam ...That's all I have to say about that.
![]()

Sa inteleg ca dreptul la o opinie e monopolul unora care au certificat de "cineva" Daca ar fi asa... cati dintre voi nu ezita niciodata sa critice programul X sau Y, sa ii injure pe programatori, fara sa fi scris macar in viata lor o aplicatie si fara sa fi dat 1 cent pe programul respectiv. Sunt n exemple la fel de concludente. Se cheama dreptul la libera exprimare mai vechi si mai nou si nu cred ca are nevoie nimeni de un pitbull care sa sara la gatul oricui are o parere, fie ca e pro sau contra. Era o observatie facuta cu parere de rau si nu ca sa fiu carcotas
Pot sa imi sustin parerea dar daca ea deranjeaza, inteleg sa ii deranjeze pe cei in cauza si ma abtin bucuros de la alte comentarii imediat ce imi vor aduce la cunostinta acest lucru. The war in Vietnam ...That's all I have to say about that.
Răspunde cu citat

Pot doar sa cred ca ai ceva cu mine dar sper ca nu e cazul... Ce sa zic...persoanele astea care deja sunt "cineva" sunt mai greu de inteles de catre muritorii de rand... (acesti "nimeni" ca mine
)