Facem o categorie de Show off?
Sunt sigur ca multi de aici de pe forum au ceva povesti de succes pe online si cred ca ne-ar prinde bine multora, sa ne motiveze.![]()
Facem o categorie de Show off?
Sunt sigur ca multi de aici de pe forum au ceva povesti de succes pe online si cred ca ne-ar prinde bine multora, sa ne motiveze.![]()
Ceva asemanator la http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/1...de-succes.html
@Eradu: Era vorba de online.
@balauru8269: Inca nu m-a gasit succesu'.
@kleampa: Ms de link, nu citisem threadul respectiv.
@Cristi: Am urmarit de la inceput topicul insa s-a "evaporat" destul de repede. Oricum, foarte bun, cam asta vroiam si eu sa facem aici, ceva in genul topicurilor pe care le gasesti pe forumuri straine, "I just made xxxx $ in 7 days" etc. insa fapte reale scrise de userii acestui forum.
In fine, daca nu vi se pare buna ideea eu nu insist.
Dar n-a cred ca a zis nimeni ca nu-i buna ideea. Doar ca eu la inceput nici n-am inteles exact ce doresti sa faci (si probabil ca nici ceilalti). Consider ca este o idee buna.
La threadul respectiv ii dau eu un bump acuma, poate ca vor fi dintre cei care nu l-au vazut atunci sau au uitat de el![]()
Prima data cand am citit titlul categoriei, m-am gandit la videochat si eram ceva in genul WTF???
Anyway, on topic, Alex Dumitru avea niste posturi super interesante pe blog despre ideea topicului astuia, si nu ar strica daca ne-ar mai impartasi cate ceva si pe aici.
Zic si eu.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)