Rezultate 1 la 10 din 32

Subiect: Box Gin - Emil

Vizualizare arbore

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

1. Gin dupa ce ca ti-am dat invitatii.net ca pomana vad ca tot ai ceva impotriva mea.
    2. Cand ma adresez, nu ma adresez oricum catre tine. Mi-ai demonstrat ca dincolo de faptul ca nu ai coloana vertebrala, nu meriti sa discuti cu mine.

Uite cum sta treaba. M-ai acuzat de ceva ireal si desigur m-am simtit ofensat. Ai mers pana la amenintari subtile (pe care puteam sa ti le intorc in orice moment inzecit, insa am abordat situatia cu calm si buna crestere). Pana la urma, ca sa iti arat cat de elegant sunt, ti-am refuzat banii, si ti-am servit/oferit domeniul in cauza pe gratis (puteam sa iti ridic domeniul ala la cat vroiam eu). Am vrut sa iti arat ca nu am nevoie de banii tai, dar mai ales ca nu am chef/dispozitia necesara sa ne certam. Tu insa continui in linia de pana acum. Continui sa fi nesimtit si nu in sensul peiorativ (ci in sensul din dictionar si anume: lipsit de bun-simț, de bună creștere, de cuviință, de delicatețe). Nu inteleg sincer ce vrei tu de fapt. Ti-am spus cred deja extrem de clar ca nu avem ce vorbi. Ca nu am si ca nu vreau sa am nici o relatie cu ATT, si mai ales ca vreau sa ma lasi in pace. Crezi ca poti sa respecti chestia asta? Tine de respect. In primul rand fata de tine insuti, in al doilea rand fata de mine.

PS. cartivizita.ro nu e domeniu premium. In schimb carti.ro, este.
    PPS. singurul domeniu bun care a trecut vreodata prin lista de pending delete de pe sitemap.ro a fost turism.ro. Insa a disparut la un moment dat din lista.
    Ultima modificare făcută de Emil; 12th April 2011 la 00:08.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •