optimizare-seo.blogspot.com/2011/03/seopedia-sunt-varza-rahateii-white-hat.html?spref=tw
Pacat ca sunt oameni cu talent aici.
optimizare-seo.blogspot.com/2011/03/seopedia-sunt-varza-rahateii-white-hat.html?spref=tw
Pacat ca sunt oameni cu talent aici.
Ultima modificare făcută de Florin Traian; 12th March 2011 la 18:14.
altu' care cunoaste webmasterul de la nasa.gov![]()
Uite dom'le asa se face SEO nu ca rahatii aia de pe seopedia: Intru, fac cont si incep cu spamurile. Iau ban dupa 5 minute, apoi scriu pe blog ca aia e rahati, si la finalul articolului imi bag si eu o mica oferta. Ca oricum oferta nu atrage doritori, dar poate vin cateva vizite dupa flame-urile legate de forum.
Omul vad ca e expert in marketing si are targetarea in sange. Dupa cum te injura si apoi iti baga o oferta, asa stie si ce inseamna Tutorial Optimizare SEO: Oboseala cronica acuta sau cum se face Bocconcini de iepure....
Si te vaiti de ce iti da Google 0.000001 pe click.
Pai omul chiar e expert. Cateva exemple: 1, 2.
Partea tare vine la final. Site-ul care trebuia urcat in cautari are exact acelasi text (disable css).![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Vroiam sa scriu mai multe, dar ma rezum la o simpla fraza: anumite persoane nu merita atata atentie.
Si cat tine de restul utilizatorilor de pe forum, va incurajez sa parasiti subiectele off-topic, certurile, sau orice insulte adresate altor utilizatori.
Boingeanu Ben
Se observa clar ce fel de om e copilul ala.
Daca e sa imi dau cu parerea dupa ce a scris acolo, nu cred ca are mai mult de 13-14 ani.
Omu` are legaturi la nasa.gov, pe piciroarele lui, nu ca restu... varza!
mda...a venit...a spamat...a fost banat...a plecat.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)