Salut, vreau si eu sa-mi comand din O pereche de ochelari Ray Ban de pe DhGate, de la un tip din china, sunt la cutie tot. Dar ma intreb ce taxe vamale trebuie sa platasc, daca trebuie, unde si cum?
PS: transportul il fac cu EMS... ajung ok? merci
Salut, vreau si eu sa-mi comand din O pereche de ochelari Ray Ban de pe DhGate, de la un tip din china, sunt la cutie tot. Dar ma intreb ce taxe vamale trebuie sa platasc, daca trebuie, unde si cum?
PS: transportul il fac cu EMS... ajung ok? merci
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
EMS (China / Hong Kong speed mail) este exact acelasi lucru ca si UPS, DHL, TNT, etc. Iti vin la usa, si ai 100% asigurare pe transport.
Eu am primit prin EMS din Hong Kong produse, si a fost super ok tot.
http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_p..._text?idt=604023. Persoanele fizice pot introduce sau scoate din tara, fara a fi supuse declararii in scris si fara plata taxelor vamale, bijuteriile de uz personal.
Prin bijuterii de uz personal se intelege obiectele din metale pretioase, cu sau fara pietre pretioase, in urmatoarele limite:
- pentru barbati: 1 verigheta, 2 inele, 1 ceas cu sau fara bratara, 1 medalion cu lantisor, 1 ac de cravata, 1 pereche butoni, 1 trusa creion-stilou, 2 perechi ochelari;
- pentru femei: 1 verigheta, 2 inele, 1 ceas cu sau fara bratara, 2 medalioane cu lantisor, 2 perechi cercei, 2 bratari, 1 brosa, 1 colier, 2 perechi ochelari;
- pentru persoane pina la 16 ani: 1 inel, 1 ceas cu sau fara bratara, 1 bratara, 1 medalion cu lantisor, 2 perechi ochelari, iar pentru fete, si 1 pereche cercei.
Nu stiu daca te ajuta.
Update:
http://www.doilei.ro/2007/06/14/stir...-vamale-taric/Conform legii, pentru coletele cu valoare de pina in 45 de euro nu se platesc taxe vamale
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 4th June 2008 la 03:10.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
hum .. utila informatia
pachete mici de 45 euro de acum
Insa este o informatie de pe un blog. Nu inseamna ca esti si reala, sau ca mai este la zi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am comandat din SUA/ HK de toate: de la apă minerală până la laptop. Nu am plătit până în momentul de faţă la nimic vamă.
Factură? Factură din China? Niciodată
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)