Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Probabil ca ai scris acest post de plictiseala.
Dupa ce am facut testul chiar ma fost cruiso daca e asa simplu sa obtii maximul de 75. Si am facut inco o data testul alegand raspunsurlile cele mai "corecte". Punctajul e mult mai mic.
Eu chiar am fost sincer si am raspuns la toate intrebrarile sincer, fara a urmari sa dau raspunsul "care trebuie".
@nichita, citeste regulamentul
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
s-au dat rezultatele. a castigat careva dintre voi, ca eu sunt in deriva dupa cum zice domnul doctor![]()
Toate drumurile duc la Targoviste
Nice piece of advertising!
Se pare ca scopul campaniei a fost sa promoveze un film realizat de HBO, in care personajul principal este... "Doctor Poenaru"... Ce sunt eu curios acuma este: la cine vor da premiul? Pe site sunt trecuti 10 oameni "echilibrati", dar nici vorba de vreun castigator...
Oricum, mi-a placut la nebunie ideea.
Ioi
Voi chiar ati facut testele fara contact pe pagina aia?
Teresaaaant ca si oameni detepti de pe seopedia reactioneaza...
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ce ma interesa pe mine contactul? Io am facut testul ca sa stiu daca-s echilibrata sau nu. Si sunt asa si asa![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
La asta m-am gandit si eu, numai ca al nostru e psiholog, asta ar trebuii sa-l faca si mai interesant, desi din intro pare ca lipseste umorul din dr house, e ceva asa mai trist, dupa natura romanilor, care cica sunt cei mai tristi din europa, vazusi un studiu la stiri candva...
Premiul l-au dat la o doamna, au filmat-o.
Nu cred ca e Dr House. Pare un serial psihologic pentru ca din intro se spune ca inclusiv doctor Poenaru ar fi "in deriva". Eu unul o sa ma uit, macar la primele episoade ca sa vad daca-i de mine.
Reclama a avut efect in cazul meuOricum, de departe mi se pare foarte tare si foarte bine gandita.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)