Google a fost lansat in 1998.
Vezi ca botu' e minor. Ai mare grija !
Versiune printabilă
Probabil ca ai scris acest post de plictiseala.
Dupa ce am facut testul chiar ma fost cruiso daca e asa simplu sa obtii maximul de 75. Si am facut inco o data testul alegand raspunsurlile cele mai "corecte". Punctajul e mult mai mic.
Eu chiar am fost sincer si am raspuns la toate intrebrarile sincer, fara a urmari sa dau raspunsul "care trebuie".
@nichita, citeste regulamentul
s-au dat rezultatele. a castigat careva dintre voi, ca eu sunt in deriva dupa cum zice domnul doctor:)
Nice piece of advertising!
Se pare ca scopul campaniei a fost sa promoveze un film realizat de HBO, in care personajul principal este... "Doctor Poenaru"... Ce sunt eu curios acuma este: la cine vor da premiul? Pe site sunt trecuti 10 oameni "echilibrati", dar nici vorba de vreun castigator...
Oricum, mi-a placut la nebunie ideea.
Ioi :)
Voi chiar ati facut testele fara contact pe pagina aia? :)
Teresaaaant ca si oameni detepti de pe seopedia reactioneaza...
Ce ma interesa pe mine contactul? Io am facut testul ca sa stiu daca-s echilibrata sau nu. Si sunt asa si asa :))
dr poenaru se vrea varianta in romana a lui dr house ?:)
La asta m-am gandit si eu, numai ca al nostru e psiholog, asta ar trebuii sa-l faca si mai interesant, desi din intro pare ca lipseste umorul din dr house, e ceva asa mai trist, dupa natura romanilor, care cica sunt cei mai tristi din europa, vazusi un studiu la stiri candva...
Premiul l-au dat la o doamna, au filmat-o.
Nu cred ca e Dr House. Pare un serial psihologic pentru ca din intro se spune ca inclusiv doctor Poenaru ar fi "in deriva". Eu unul o sa ma uit, macar la primele episoade ca sa vad daca-i de mine.
Reclama a avut efect in cazul meu :)) Oricum, de departe mi se pare foarte tare si foarte bine gandita.