:yawn:
M-am uitat la drpoenaru.ro: premiu fain frumos de 3500 euro.
Din reflex, pagina de contact: "Datele de contact vor deveni active dupa perioada de evaluare a testelor tuturor participantilor."
Versiune printabilă
:yawn:
M-am uitat la drpoenaru.ro: premiu fain frumos de 3500 euro.
Din reflex, pagina de contact: "Datele de contact vor deveni active dupa perioada de evaluare a testelor tuturor participantilor."
Arata foarte bine siteul.
Am facut si eu testul pentru inscrierea in concurs, mi-a iesit un scor de 74
Cam asta e :) Premiu acordat de ... cine o fi? Daca e :)
Daca va ajuta cu ceva cred ca datele de contact sunt astea:
Infinit Solutions - Full Service Advertising Agency | Interactive | ATL | BTL | Media | Software | Production
daca nu fac eu vreo confuzie.
Eu sunt tare dezechilibrat cred. Am doar 35 puncte.
Ah, n-am decat 52 de puncte. Dar cica-s echilibrata :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Apropo de afirmatia din test: Imi fac griji pentru o multime de lucruri marunte (sau asa ceva) - cred ca asta mi-a scazut scorul final - m-a distrat f tare un banc de pe hotnews:
Femeile & barbatii dimineata
Ea: Azi e soare, e o vara frumoasa. Imbracamintea mea va fi in ton cu spiritualitatea mea. Se va asocia feminismului meu rafinat. Va exprima fluiditate si eleganta, in completatarea unui aer adanc studiat, de sobrietate si naturalete - care mie-mi vine foarte bine, ca femeie moderna, de cariera.
Machiajul va fi discret, dar numai dupa ce ma voi da cu laptele de piersici si migdale pe fata, apoi cu crema nutritiva cu extract de castraveti indonezieni.
Taiorul deux-pieces mov deschis, bluzita roz pal, push-up. Chiloteii verde crud cu fundita roz - ca nu se stie niciodata. Trebuie un accesoriu pe negru... da, o naframa transparenta, vaporoasa, si manusi negre. Ochelarii de soare imi vor completa garderoba, conferindu-mi un aer de femme fatale. Ceasul aurit, doua inele discrete. Cerceii scumpi. Un lantisor cu inimioara.
Ia sa ma vad in oglinda: da. Da. Asa da. Spatele drept. Tocuri medii, astea imi scot un pic pieptul in afara si imi bombeaza fundul, dar mai discret. Plus ca imi si confera cativa centimetri in plus! Hai, ca sigur or sa ramana cu destele-n gura toti mocofanii care se zgamaie in nas la semafor.
El: Unde p... m... sunt chilotii curati? Las' ca mi-i pun p'aia de ieri....
Bai... tocmai am vazut o reclama pe Realitatea TV tocmai la acest site. Acum sunt curios care o fi scopul campaniei, pt ca de investit se investeste masiv, aparent.
La asta m-am gandit si eu, dar pare ca are cheltuieli prea mari. Poate mai multa notorietate capata daca venea la cateva emisiuni sa discute despre "cum se inghesuiau romanii la reducerile de la mall" sau ce-o fi gandit vreun criminal sadic cand si-a omorat victima :)) , chiar daca ar fi platit pentru interventiile astea. Cum vine Cristian Andrei sau alalalt tip (Hanibal Dumitrascu?). Si ma rog... mai vin si altii. Sunt sigur ca pentru notorietate o fac, nu? :)
Vom vedea :D
Evident poate sa o dea pana la sfarsit si in alte chestii. Si sa desoperim ca de fapt era o reclama pentru altceva. Dar cum ai spus, ramane de vazut.
In cazul asta, s-ar putea sa fie real :)
75 e maxim, probabil ca sunt altii mai "echilibrati" :)
cam greu de crezut:) dar esti in zona:)
Eu am obtinut 44 de puncte. Nu am sanse sa castig :(
:) De unde rezulta ca iuzeru roman rectioneaza la premii chiar si fara contact.
Valeuuuu !!!
Ce mă intrigă pe mine e afirmaţia făcută de acest doctor, nu ştiu dacă chiar pe site-ul lui sau īn alt comunicat de presa. Era ceva de genul: "3500 Euro e in medie venitul meu pe o luna, in conditiile in care lucrez 6 ore pe zi."
Apăi să ascult 6 ore pe zi bălăriile altora şi să primesc 3500 Euro... mă bate gāndul să mă las de SEO :-)
:) Ca asa a zis "nume prenume"? Nu am mai citit nimic cand am vazut zero la contact.
ioi, poate vezi ca o sa castig eu daca e real :)) sau "Gigi zis Ghiveta" ca am pus niste date total aiurea. Am scos un 50 dar tot n-as zice ca-s echilibrat
Chiar a zis asta? Pentru ca mie mi se pare un pic sinucidere. Adica un psiholog nu se si pregateste pentru sedinte? Nu studiaza pe langa? Nu citeste? Nu mi se pare un domeniu in care sa zici: Am invatat sa strang piluta, iar asta o sa imi foloseasca toata viata sa imi fac treaba.
Eu daca as vrea sa vina oamenii la mine m-as lauda ca muncesc 12h pe zi, chiar de-ar fi 6... Dracu s-ar duce la asta, in conditiile astea.
Ma rog, de aia nu fac eu 3500 E pe luna, chiar daca lucru si dublu uneori... :))
Rezultatul: 37 de puncte. Eu nu am vazut nicaieri scris ca trebuie sa fie punctajul maxim. Presupun ca valoarea corecta dpdv al testului ar trebui sa fie pe undeva pe la mijloc. Extremele nu cred ca se incadreaza in baremele care exista in spatele testului.
probabil ca ai mintit la greu
Mesajul de la finalul testului e cam ambiguu, prima data cica poti castiga indiferent de punctajul obtinut dupa aia mai jos zice ca se trage la sorti dintre concurentii cu punctajele cele mai mari, daca stiam asta dinainte alegeam raspunsurile corecte... nu alea adevarate ;)
Si corect ar fi sa traga la sorti dintre aia cu punctajele cele mai mici nu cele mai mari
@nosfer
Felicitari: La seo nu ne trebuie oameni echilibrati :)
Ai mai vazut om normal sa urmareasca un robot de indexare cu atata pasiune ca noi? :)
54 puncte , brrr. Pacat ca datele sunt false :)
Cautari trafic.ro saptamanale: 1.633 sexy.
Sa fac si eu testul ala? :)
Pt doamna:
Ce vor femeile 283,000 pagini indexate google.ro
Ce vor barbatii 548,000 results
Hopa, parca era invers. Am pe undeva niste date din anii anteriori.
Am facut si eu testul dar n-am bagat un mail real. Mi-a zis doar ca sunt foarte echilibrat, fara sa-mi dea punctaj.
Probabil ca ai scris acest post de plictiseala.
Dupa ce am facut testul chiar ma fost cruiso daca e asa simplu sa obtii maximul de 75. Si am facut inco o data testul alegand raspunsurlile cele mai "corecte". Punctajul e mult mai mic.
Eu chiar am fost sincer si am raspuns la toate intrebrarile sincer, fara a urmari sa dau raspunsul "care trebuie".
@nichita, citeste regulamentul
s-au dat rezultatele. a castigat careva dintre voi, ca eu sunt in deriva dupa cum zice domnul doctor:)
Nice piece of advertising!
Se pare ca scopul campaniei a fost sa promoveze un film realizat de HBO, in care personajul principal este... "Doctor Poenaru"... Ce sunt eu curios acuma este: la cine vor da premiul? Pe site sunt trecuti 10 oameni "echilibrati", dar nici vorba de vreun castigator...
Oricum, mi-a placut la nebunie ideea.
Ioi :)
Voi chiar ati facut testele fara contact pe pagina aia? :)
Teresaaaant ca si oameni detepti de pe seopedia reactioneaza...
Ce ma interesa pe mine contactul? Io am facut testul ca sa stiu daca-s echilibrata sau nu. Si sunt asa si asa :))
dr poenaru se vrea varianta in romana a lui dr house ?:)
La asta m-am gandit si eu, numai ca al nostru e psiholog, asta ar trebuii sa-l faca si mai interesant, desi din intro pare ca lipseste umorul din dr house, e ceva asa mai trist, dupa natura romanilor, care cica sunt cei mai tristi din europa, vazusi un studiu la stiri candva...
Premiul l-au dat la o doamna, au filmat-o.
Nu cred ca e Dr House. Pare un serial psihologic pentru ca din intro se spune ca inclusiv doctor Poenaru ar fi "in deriva". Eu unul o sa ma uit, macar la primele episoade ca sa vad daca-i de mine.
Reclama a avut efect in cazul meu :)) Oricum, de departe mi se pare foarte tare si foarte bine gandita.