Razvan, ai inteles mai bine ce am vrut sa zic eu, din ultimul meu post ?
Tot mai vrei test ?
Razvan, ai inteles mai bine ce am vrut sa zic eu, din ultimul meu post ?
Tot mai vrei test ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Este, cred, mult mai greu sa validezi un htm/html (sau cum o fi) decat un XHTML strict (sau cum o fi si ala); in conditiile in care nu sunt probleme de afisare cu nici unul din ele, sa zicem. In concluzia (mea), nu este teribil de elocventa ideea ca cele valide sunt afisate corect muuuult mai mult (ca procent, cel putin), decat cele ne-valide.
Pai ca sa ma bag si eu in discutie, si poate sa spulberam unele "diferente de opinie", va propun vizualizarea proiectului de care ma ocup acum, care inca nu e gata, in sensul ca nu am bagat toate materialele, insa este bun de exemplificare:
1 - Este facut in css
2 - Se vede la fel pe Firefox, Opera, IE
3 - Cica e si valid http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...cssplaza.com%2F
Adresa este http://www.cssplaza.com/
PS
Da, siteul reprezinta traducerea unui site "din afara", in cazul in care cineva isi pune intrebarea...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Pai asta:
il elimina din discutie!2 - Se vede la fel pe Firefox, Opera, IE![]()
p.s. felicitari pt. XHTML strict.
<div class='quotetop'>QUOTE(too_night @ Apr 27 2006, 01:49 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Pai asta:
il elimina din discutie!![]()
[/QUOTE]
De ce ? Doar pe atea am apucat sa il vad... maine il vad si pe Safari...
<div class='quotetop'>QUOTE(too_night @ Apr 27 2006, 01:49 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
[/QUOTE]
:p
Safari/hummer stuff, nu stiu (cel putin eu) cati folosesc; oricum, face parte din acea "afisare" de care se vorbea..., asa ca ar da bine.
Problema era mai simpla cred (2-3 browsere, cam), de invalide afisate corect & valide afisate incoret, argumentul celor nihilisti; cum zicea krumel insa, lucrurile sunt rezolvabile, daca se vrea...
Noapte buna.![]()
Este valid XH]Postat în original de too_night @ Apr 27 2006, 01:49 AM) [post=13938
[/QUOTE]
Este valid XHTML Transitional nu Strict![]()
Scuze offtopic
Atata timp cat e o documentatie in romana si e unica sau cel putine prezentarea merita respect, faza cu traducerile dinafara cade.Postat în original de toto @ Apr 27 2006, 01:24 AM) [post=13930
Sint putini "experti guru" in .ro care sa faca tutoriale sau materiale de sine statatoare. Deci e bine venit un material specific prezentat cum trebuie.
Cred c]
Da, siteul reprezinta traducerea unui site "din afara", in cazul in care cineva isi pune intrebarea...
[/QUOTE]
Atata timp cat e o documentatie in romana si e unica sau cel putine prezentarea merita respect, faza cu traducerile dinafara cade.
Sint putini "experti guru" in .ro care sa faca tutoriale sau materiale de sine statatoare. Deci e bine venit un material specific prezentat cum trebuie.
Cred ca o sa colaboram..iar, din nou si/sau incaodata.
:p
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Cu cea mai mare placere, oricand.Cred ca o sa colaboram..iar, din nou si/sau incaodata.
tongue.gif
Ia nu mai colaborati voi atat, ca o sa fiu gelos.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)