No habla Espanol senor.![]()
Mezei iti ia multi bani ca tre' sa dea la negrii care ii lucreaza la plantatia de SEO, mai bine te duci direct la negru ca iesi mai ieftin![]()
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Pai de ce sa nu ne ajutam reciproc? Eu am facut o tranzactie, tu alta, astfel vom avea agenda mai plina, sa putem compara.Postat în original de Prometeu;120307. Am realizat ca raspunsul tine de foarte multi factori si de fapt, majoritatea nu prea sunt interesati sa raspunda, tocmai pt ca sunt multi factori si ei nu-si vad capul cu [B
Hmm..ar merge o lada de bere
Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 12th August 2010 la 23:40. Motiv: un 2 si mie la gramatica
Cum poti sa furi meseria din SEO? Se face cumva la laboratorul de anatomie? Cine este SEO-istul cu creierul disecat.
Repet: Nu stiu SEO, ca sanu ma trezesc maine vanat pe strada de un ucrainean pentru a fi disecat inutil
Din care cat ceri pentru "s" cat pentru "e" si cat pe "o" La bucata castigi mai bine decat angro. Sau poate ai cate un "indian-negru" pentur fiecare litera
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Suntem in 2010, piata de publicitate s-a maturizat, chiar vorbim de tranzactii similare bursei si webmasterii/marketerii vor sa stie ce cumpara.
Eu nu prea inteleg ce vrei sa faci din moment ce deja exista un instrument chiar aici la The Marketplace.
.
Sunt zeci de oferte deja acolo, din toate domeniile.
Ideea e: cat timp iti ia de exemplu, sa extragi de acolo (raport pentru client adica) pretul pentru un articol pe un site de nisa sport, pozitionat in pozitile 15-30 pe cuvintele zaruri, jocuri cu zaruri, zaruri online, avand 30-100 vizitatori pe zi? Exagerand: cu cat creste pretul pe un site similar cu 200-300 vizitatori pe zi?
2 zile, 3 zile X 8 ore de cautari sau mai mult? Daca le face cineva.
In timpul asta se pot face lucruri mai bune.
De asta exista regii specializate de publicitate online, unde poti cumpara sau vinde publicitatea de pe site, sau siteuri gen Website Broker care inca e in lucru tocmai pentru a acoperi toate variabilele.
Au trecut anii cand se cumpara "dupa ochi" si efectiv sunt satul de cate oferte de publicitate primesc pt diversi clienti, iar in momentul in care le cer acces la statistici... pauza, pauza, pauza![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
stii la ce se refera fraza "a fura meserie" , nu ? de obicei o folosesc maistrii (lemnari,etc ), si crede-ma , nu diseaca creiere.
[A fura meseria (cuiva) = a-și însuși pe apucate o meserie de la cineva (văzând cum o face și imitându-l). ]
Adica, pana sa ma prind de unele siretlicuri am lucrat pe bani putin pentru diversi indivizi. Primeam anumite instructiuni pt fel de fel de joburi. Ajungi sa iti pui intrebarea, de ce sa fac asa, de ce ar plati pentru asa ceva,etc, o data ce afli raspunsurile incepi sa "furi meserie".
Era si o gluma din partea mea, doar ca termenul a fura este nepotrivit si utilizarea lui creeaza o stare de aparare si de inchidere a celui de la care vrei sa inveti.
Apoi aici pe forum impartasim informatii si cunostinte de buna voie, le daruim nu ne sunt furate fara acordul nostru, este o diferenta majora. Apoi in SEO tu nu poti sa vezi ce face SEO-istul cand lucreaza vezi doar efectele muncii lui, nu vezi ce a lucrat efectiv ca sa spui ca i cum sa i furi meseria, daca stii unde a muncit si ce obiective a avut.
Aici venim sa invatam nu sa furam, eu unul nu ma simt confortabil langa oameni care vor sa fure, chiar daca se refera la meserie.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
pfff... e o expresieNu trebuie luata ad-literam. Orice mester care accepta un ucenic langa el e constient ca acesta ii va "fura" meseria, iar daca se cramponeaza fix de acest cuvant.. va fi mereu un paranoic.
De-ar fi furatul meseriei singurul furt care se practica in Romania si as fi fericit sa fiu furat
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)