Link-urile sau articolele cumparate in 90% din cazuri nu au costat mai mult de 15 euro/bucata (eventual pe luna la link). Asta pentru ca nu poti avea pretentii mari cand nu ai notorietate tu sau blogul tau.
Link-urile sau articolele cumparate in 90% din cazuri nu au costat mai mult de 15 euro/bucata (eventual pe luna la link). Asta pentru ca nu poti avea pretentii mari cand nu ai notorietate tu sau blogul tau.
Ok, deci vad ca nu prea e agreata propunerea mea. Mie nu mi se pare asa complexa vanzarea/cumpararea de link-uri. O faceti sa para mai complexa decat o tranzactie pe bursa.
E ok sa ai/ceri atatea detalii, dar totusi nu cred ca sunt foarte multi care dau atentie la asa multe detalii. Cred ca tu esti un caz aparte, in care nu se incadreaza marea majoritate. Eu de acea majoritate vorbesc, care nu prea tine cont de asa multe detalii.
Hmm..ar merge o lada de bere
tu nu cumperi linkuri unde apuci, pe cuvinte cheie care nu au relevanta, nu?
la fel si cu articolele? dai un ban, dar te asiguri ca il dai pe ce trebuie.
Eu sunt curios ce buton a fost apasat de Zoso s-a implicat atat de mult in acest topic, aka 50% e continut made by zoso.
De cate ori nu am avut intrebari cat sa cer cat sa dau si alte chestii in online. Am realizat ca raspunsul tine de foarte multi factori si de fapt, majoritatea nu prea sunt interesati sa raspunda, tocmai pt ca sunt multi factori si ei nu-si vad capul cu "tranzactiile" lor.
Fa-ti propria lista:
1 August - am dat 100 dolari pe un link pe un site nou de 3 zile - nota to myself nu m-a ajutat cu nimic , nu fi prost
7 August - am platit 100 dolari pe un articol PR 7 - ups, PR7 avea indexu, mda....
8 August- cineva mi-a cerut 10 dolari ca sa faca un guest post cu 3 linkuri pe site-ul meu - wow , ce cool
15 August - 29.99 dolari (era la oferta) ca sa ma inscriu in 5.000 de directoare - sigur voi fi pe prima pozitie
18 AUgust - plateste cineva sa repare problema cu directoarele
23 August - tot pe minus ? oare ce merge prost cu SEO ...
25 August - am castigat la loto(cu nr : 1,7,8,15,18,23) , bp in online si ma mut in Miami. Sayonara!
Ideea e urmatoarea, in online meseria se fura sau o inveti pe propia piele. Asa ca incearca sa furi meserie si sa inveti din greseli,noroc, oportunitate. Topicul asta suna a "vreau sa fur meserie", fi si tu mai discret.
Sunt doar un incepator cand vine vorba de online , cand am avut ocazia am incercat sa ajut desi mereu am impresia ca nu voi trece la "urmatorul nivel" . Cheia succesului nu am gasit-o, cine o are nu o da, ne ramane doar sa continuam cautarea.
P.S nu lua nimic concret , ma prostesc si eu cu un raspuns la ora asta
prometeu, raspunsul e in comentariul nr#9.
Da, ai dreptate. Dar uite sa dam un exemplu:
posteaza un tip o chestie de genul: "Am cumparat de la zoso un articol, in care faceam reclama la detergent. Am platit 500euro pentru un articol cu 3 cuvinte cheie". Dupa ce vad postul asta, ma pot gandi ca daca vreau sa fac reclama la un sapun pe blog-ul tau, cam tot pe la 500 de euro trebuie sa dau. Niciuna dintre reclame nu are legatura cu blogul tau.
Ultima modificare făcută de inSecure; 12th August 2010 la 10:55.
corect. astept si articolul cu preturile voastre pentru seo&stuff.
5000 Euro pentru stuff si 10.000 pentru seo.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Si asta e o idee buna, sa postam si cu cat am cumparat niste servicii SEO. Cat mai multe informatii ar ajuta comunitatea. Informatiile sa nu fie publice pentru toti, ci doar pentru cei activi pe forum, un fel de a 2a scrisoare de intentie.![]()
Oricum vad ca nimeni nu prea e de acord cu propunerea mea, deci o sa ramana la stadiul de idee.
mezei, plata in pesos primești?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)