deci problema:
am un wordpress in care posturile sunt anunturi. problema e ca siteul a inceput sa creasca are cam 1000 pe zi si 200-300 de posturi si cei de la mx host il tot opresc ca mananca resurse si le blocheaza servarul.
ce e de facut?
deci problema:
am un wordpress in care posturile sunt anunturi. problema e ca siteul a inceput sa creasca are cam 1000 pe zi si 200-300 de posturi si cei de la mx host il tot opresc ca mananca resurse si le blocheaza servarul.
ce e de facut?
instalat un plugin de cache
Sau mutat pe un host care sa duca traficul nou.
hostul e mare e la mxhost. adica eu zic ca sunt seriosi. am reinstalat si am pus un cache. acum sa vedem daca il taie din nou.
Degeaba sunt ei seriosi daca esti pe un shared... ia un dedicat sau macar un vps ...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Cu un plugin de cache activat hostingul rezista, numai sa te incadrezi in banda alocata ca altfel oricum pica site-ul...
Ultima modificare făcută de tataraseni; 17th October 2009 la 13:10.
eu zic ca la 1000 de viz de zi nu e nevoie de asa ceva. Am avut site gazduit de webfactor cu 3000 pe zi si nu au fost probleme legate de resursele consumate. Imi aduc aminte totusi de ceva legat de un plugin de wordpress care imi facea probleme si atunci mi-a oprit si mie site-ul. Am dezinstalat pluginul si apoi a fost ok.
Eu zic sa verifici si toate pluginurile pe care le ai instalate, e posibil ca una dintre ele sa-ti faca probleme.
:)
am rezolvat in mare. am reinstalat wordpressul+plugin de cache, dar din cauza ca siteul a fost down cam 3-4 zile am pierdut rankingurile. asta e.
se pare ca problemele au reaparut. acum zic ca e de la baza de date ca are queri-uri. e posibil sa fie de la pluginul de sitemap care dupa fiecare post reface sitemap-ul? si avand macar 1 post pe minut sa afecteze?
astept niste pareri ca nu ii mai suport pastia cu hostul.
1. scapa de plugin-urile care nu-s neaparat necesare. Incearca sa folosesti doar strictul necesar.
2. daca ai vreun plugin gen wassup (pentru informatii despre trafic), atunci scoate-l ! Consuma multe resurse, mai bine folosesti Google Analytics.
3. 1 anunt pe minut ? Nu-mi vine a crede! Anyway, parca era optiune la respectivul plugin.. sa nu faca update la sitemap dupa fiecare publish.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)