cristi, prin faptul ca tu ataci profesionalismul antenelor si spui ca ei doar fac campanie pentru PC si opozitie si noi am putea sa realizam ca tu faci campanie pentru Boc si PD-L aici pe forum. Sa fim seriosi, antena 3, sinteza zilei, Badea si altii reprezinta vocea celor 73% de oameni [probabil au fost mai multi care n-au mers la vot si prezenta e mult umflata], 73% din persoane care spun NU porcariilor facute de conducerea tarii si directiei in care o ia tara. Noi nu evoluam, nici macar nu stam pe loc ci O LUAM INAPOI.
Ce-a spus ciutacu acolo a fost foarte bine fondat si nesimtirea lu' bocaneala asta merita una dupa ceafa d-aia ciobaneasca sa nu se trezeasca 3 ceasuri de pe jos. Toti sunt nesimtiti, toti abuza de putere, promit multe si nu fac nimic SI trebuie sa fie cineva care sa spuna NU si sa arunce cu injurii si porcarii in ei ca sa-si mai vada lungul nasului din cand in cand. Credeam ca o sa-l vedem pe Crin incepand cu atacuri dure la Base si la guvernare dar e prea moale sau n-are nici un fel de tupeu si deja i se duc sansele si a inceput sa ne dezamageasca.
E nevoie de persoane care sa fie impotriva sistemului si sa apere valorile morale ale celorlalte persoane iar in cazul de fata Ciutacu a facut foarte bine. Dupa faza cu Boc daca eu il vedeam candidand undeva renuntam la 5 minute si ii dadeam votul meu pentru ca el e printre putinii care au tupeu sa ia atitudine.
Mie nu-mi place deloc cum evolueaza romania, nu-mi place ca nonvalorile si nulitatile ajung sa fie promovate si sa ne reprezinte, nu-mi place ca se promit multe si naivii pica la rahaturile astea iar in final nu doar ca nu se da nimic din ce s-a promis, ba chiar apar noi taxe, se scot prime si se ia pielea si mai mult de pe oameni.
Imi plac cateva aspecte din Romania dar daca se va continua asa eu o sa-mi iau fain frumos laptopul si o sa plec intr-o tara mai civilizata unde conducerea face si tace si respectul e la nivel inalt. Asta e bine de noi, astia cu honlainul, noi putem castiga din orice colt al lumii cat timp avem NET.

Răspunde cu citat