La multi ani! jupane.
Rank-uri cat mai bune in toate. Daca-ti optimizezi viata cum optimizezi site-uri atunci faci o treaba buna![]()
La multi ani! jupane.
Rank-uri cat mai bune in toate. Daca-ti optimizezi viata cum optimizezi site-uri atunci faci o treaba buna![]()
Mdeah.
Vreau si io o fata' buna.
Dau ce vreti voi nene.![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Fugi la sex shop si i-ati din plastic. Nu vorbeste mult, scapi de cicalitura. Glume]Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 20 2006, 10:37 PM) [post=10655
Mdeah.
Vreau si io o fata' buna.
Dau ce vreti voi nene.
[/QUOTE]
Fugi la sex shop si i-ati din plastic. Nu vorbeste mult, scapi de cicalitura. Glumesc. Spor la gasit fata "buna"
Sper ca nu vorbesti din experienta. Ar fi nasol rau pt mine sa stiu ca stau cu tine ]Postat în original de Plesoianu Laurentiu @ Feb 20 2006, 11:08 PM) [post=10662
Fugi la sex shop si i-ati din plastic. Nu vorbeste mult, scapi de cicalitura.[/QUOTE]
Sper ca nu vorbesti din experienta. Ar fi nasol rau pt mine sa stiu ca stau cu tine pe forum zi de zi![]()
Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 20 2006, 11:34 PM) [post=10665
:lol: :lol: Glumeam ma.Nu am ajuns asa de rau incat sa folosesc o papusa de plastic.Daca eram vreun degenerat cine stie.
Inca ma tin bine (mi]
Sper ca nu vorbesti din experienta. Ar fi nasol rau pt mine sa stiu ca stau cu tine pe forum zi de zi
[/QUOTE]
:lol: :lol: Glumeam ma.Nu am ajuns asa de rau incat sa folosesc o papusa de plastic.Daca eram vreun degenerat cine stie.
Inca ma tin bine (mi-au murit laudatorii). :lol:
Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 21 2006, 01:43 AM) [post=10667
Cand ne petreci Cristi ?
Cand facem mee]
No bine atunci. Stay cool
[/QUOTE]
Cand ne petreci Cristi ?
Cand facem meetingul SEOpedia cu orgii ? :p
De-aia ai lipsit tu vreo 2-3 saptamani ? Ca sa vii cu ide]Postat în original de just_me @ Feb 20 2006, 11:56 PM) [post=10668
Cand ne petreci Cristi ?
Cand facem meetingul SEOpedia cu orgii ? :p
[/QUOTE]
De-aia ai lipsit tu vreo 2-3 saptamani ? Ca sa vii cu idei de orgii acum ?![]()
Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 21 2006, 02:27 AM) [post=10673
incerc sa invat sa cant la orgis]
De-aia ai lipsit tu vreo 2-3 saptamani ? Ca sa vii cu idei de orgii acum ?
[/QUOTE]
incerc sa invat sa cant la orgisa mai punem de niste orgii :p
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)