Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Cat costa un portal web de succes !?!

Afișare hibrid

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    43

Implicit

Am ramas placut surprins de raspunsurile voastre si de numarul acestora. Intradevar sunt cam la inceput de drum si pana acum nu am reusit sa duc niciun website la niste rezultate considerabile.
    Am avut mai multe incercari, insa , de fiecare m-am lasat mai mult din cauza partii tehnice, nu imi placea scriptul , ba designul, ba altceva si cand am avut bani in loc sa ii investesc in ceea ce aveam nevoie i-am investit in domenii ca am gasit unele care chiar imi placeau mie in mod special.

Am citit ce mi-ati scris toti aici si m-am gandit sa incerc ceva mai micut cum spunea si Prometeu , ceva care sa se dedice la 2,3 , maxim 4 nise, insa si acestea bine alese.

Host-ul il am (unul destul de bunicel pentru inceput) , domenii am destule , script am unul, insa putin cam prea simplu (cel de pe zut.ro) , dar pentru cateva nise ar fi bun si acesta cu putine modificari si cu un design frumos.

As dori sa ma ajute cineva priceput de aici la design si modificari la scriptul acela sau daca are cineva vreunul mai bun la pret mic e ok si asa, apoi sa il instalez si sa ma iau de treaba.

Proiectul cu portalul va ramane , cred, pentru vara. Pana atunci voi incerca sa vad cum sta treaba cu portalurile, ce se cauta si ce nu si in ce are rost sa investesc.

Asadar astept oferte aici sau pe pm sa discutam despre script si design ca sa ma pot lua de treaba ca ...e criza.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 23rd March 2009 la 18:26.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Romani de succes
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 85
    Ultimul Post: 22nd July 2016, 17:41
  2. Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 28th October 2009, 18:08
  3. statuspimp.ro va avea succes?
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th May 2009, 16:02
  4. Cat costa sa faci un director web de succes
    De romania inedit în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 6th May 2008, 00:08
  5. Adwords - a fost un succes in cazul tau?
    De dojo în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th April 2007, 12:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •