Momentan sunt in dubii deoarece am pus problema astfel:

Deoarece am un buget destul de restrans 2-4 mii euro , scriptul costand cu tot cu design vreo 2000 , mai dau pe hosting pe primele luni, plus domeniu vreo 2-3 sute, nu mai ramane foarte mult pentru promovare, mai ales avand in vedere ca trebuie si cineva platit sa puna continut.
Fara promovare sta scriptul degeaba instalat pe server si platesc si serverul degeaba si tin si banii blocati.

Promovarea costa mult si deaceea m-am gandit sa renunt deocamdata la acest proiect deoarece nu sunt destui bani , ar trebui macar dublu pentru a putea da drumul la ceva serios.

Astfel m-am gandit ca ar fi mai bine sa caut ceva de nisa care nu este extrem de dezvoltata, dar care are potential mare de cumparare.
Dau pe domeniu , script , hosting , design vreo 300 euro si de restul de bani bag promovare in prostie. Banii castigati vor fi reinvestiti si asa mai departe.

In plus continut nu mai trebuie pus asa mult , e mai usor de promovat pe cuvintele cheie respective (de nisa: jocuri barbie , colinde de craciun , etc) pentru ca nu e asa mare concurenta cum ar fi la portal (video , foto , prezentari , muzica, etc).

Parerea mea asta e... Daca gresesc va rog sa ma corectati!