1) firma costa aproximativ 1200 RON, deci 300 euro.
2) depinde ce tip de site ai vrea sa faci. poti sa folosesti si CMS-uri gen Joomla care sunt foarte complexe si free dar poti sa faci si un script custom made care te va costa ceva banuti. Pana si indienii cer pentru un script complex intre 500-1000$, altii care ofera servicii foarte bune calitativ iti pot cere mult mai mult.
3) eu zic ca ar trebui comandat intai designul si apoi facuta codarea si scriptingul site-ului. Daca e foarte complex si design-ul, s-ar ridica lejer si asta la vreo 500 euro.
4) pentru inceput poti incepe cu un cont business shared de la hostgator, 15$/luna si cand ajungi la un traffic de 5k unici/zi poti sa treci pe un server dedicat care ar costa peste 100$ lunar
5) eu as zice daca tot vrei sa faci firma si ai dispune de un buget sanatos cu care sa lucrezi... sa angajezi un team de 4-5 oameni care sa lucreze la continut, 8 ore/zi cu program fix si muuuulte task-uri. Ii sclavesti, dar le dai salarii pentru asta.
6) daca e catchy ideea, uzabilitatea site-ului, complexitatea lui si designul foarte placut poate ajunge trafficat destul de rapid. Sunt o multime de campanii disponibile dar toate costa foarte multi bani
7) pe punct ro cred ca nu-l poti monetiza decat cu adsense pana ajungi la un traffic de 5-10k/zi... apoi poti intra in retelele private de vanzare publicitate gen Boom, ArboMedia si poti vinde bannere CPM la un anumit pret. La fel, se pot monetiza portalurile prin oferire de servicii premium cu plata prin SMS gen... cont premium in care poti sa ai limite mai mici si facilitati mai multe cu 5$/luna blablabla
My point is... trebuie peste 5-10k euro daca vrei sa iasa ceva tare.

Răspunde cu citat