Postat în original de miromulus @ Feb 14 2006, 08:46 PM) [post=10227
EDomenii mi-au dovedit ceea ce firme gen RDS, Astral, RNC, Zapp (nu sunt din acelasi domeniu, dar ... size does matter) nu au reusit. Si anume ca poti face o treaba ca lumea oferindu-i clientului sprijin si respect. Consider ca ceea ce a facut RNC e o dovata de penalitate. Nu cunosc toate detaliile problemei, insa stiu ca in ultima vreme eDomenii/OfficeInn s-a ocupat foarte mult de imagine si consider ca nimeni nu ar da cu bota in balta in asemenea hal.
De cand colaborez cu ei n-am avut nici o plangere. In schimb, cu RNC am avut o serie de probleme, direct sau indirect.
In locul hot-news-ului de pe prima pagina, mai bine ar pune o poza cu intreaga echipa RNC cu coada intre picioare.Macar te-ai amuza in timp ce vezi daca baietii au apucat sa-ti activeze domeniul inainte sa li]
Mda, eu am lucrat numai cu edomenii pana acum si o astfel de stire chair mi-a dat emotii. :o
Prin edomenii am inregistrat un singur domeniu .ro si mai multe dot com-uri. Dot com-urile au fost inregistrate si online in 15-20 de minute. Dupa .ro a trebuit sa astept 2 zileIn acel moment am crezut ca e vina lor, mai ales ca aparuse o problema cu confirmarea de primire a banilor si a trebuit sa le trimit o copie dupa chitanta, dar acum inclin sa cred ca beleaua sta in alta parte.
[/QUOTE]
EDomenii mi-au dovedit ceea ce firme gen RDS, Astral, RNC, Zapp (nu sunt din acelasi domeniu, dar ... size does matter) nu au reusit. Si anume ca poti face o treaba ca lumea oferindu-i clientului sprijin si respect. Consider ca ceea ce a facut RNC e o dovata de penalitate. Nu cunosc toate detaliile problemei, insa stiu ca in ultima vreme eDomenii/OfficeInn s-a ocupat foarte mult de imagine si consider ca nimeni nu ar da cu bota in balta in asemenea hal.
De cand colaborez cu ei n-am avut nici o plangere. In schimb, cu RNC am avut o serie de probleme, direct sau indirect.
In locul hot-news-ului de pe prima pagina, mai bine ar pune o poza cu intreaga echipa RNC cu coada intre picioare.Macar te-ai amuza in timp ce vezi daca baietii au apucat sa-ti activeze domeniul inainte sa li se termine programul :p
![]()

In acel moment am crezut ca e vina lor, mai ales ca aparuse o problema cu confirmarea de primire a banilor si a trebuit sa le trimit o copie dupa chitanta, dar acum inclin sa cred ca beleaua sta in alta parte.
Macar te-ai amuza in timp ce vezi daca baietii au apucat sa-ti activeze domeniul inainte sa li]
Răspunde cu citat