Omul s-a gandit ca prinde un fraier care sa-i promoveze saitul pe gratis. Amator...![]()
Omul s-a gandit ca prinde un fraier care sa-i promoveze saitul pe gratis. Amator...![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
hihihi, am purtat si eu o discutie cu respectivul "meserias" .
Mie mi s-a prezentat ca mare webdesigner care are proiecte grele, si vrand sa ofere un serviciu complet, vrea sa lucreze si cu un SEO.
Mi s-au aprins beculetele atunci cand, cerandu-i un portofoliu, ca sa vad cu cine am deaface a dat-o cotita. Cand mi-a cerut sa dau "test" deja mi s-a parut prea mult.
Oare o gasi vreun fraier care sa-i optimizeze mizeria lui cu manele?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Fain de tot...cand cresc mare si invat SEO vreau sa fiu ca el, sa fac outsourcing de optimizare pe gratis.
totusi ca tot veni vorba de manele...
stateam odata si ma gandeam astia nu au si ei drepturi de autor? sau avand in vedere ca fura atatia alti "autori" nu prea ii intereseaza aceste "drepturi" ?
Nu de alta dar cam circula manelele astea prea usor la negru...
De fapt, probabil ei castiga din petreceri cu renumele obtinut din mersul acesta "la negru"...
Nu stiu daca le gandeste cineva strategia de marketing, sau pur si simplu le iese de minune, insa eu vad treaba asa: manelistii sunt promovati pe toate gardurile, si toti ii vand la toate tarabele, legal dar cel mai mult ilegal (ala care-i vinde ii pirateaza). Apoi vine unu, ii cheama la nunta pt ca i-a auzit pe un cd, poate pirat. Acolo mai is 4-5 barosani, si arunca cu banii dupa el, si strange 10-20-30k Euro intr-o noapte, sau poate chiar mai mult. Si daca are o luna cu 3 nunti 2 botezuri, inca 3-4 chef-uri... imi e greu sa cred ca nu face suta de mii, si iaca asa, a beneficiat el de pe urma pirateriei propriilor discuri, pentru ca a ajuns cunoscut.
Eu cred ca un manelist vinde mai mult discuri originale decat o trupa cunoscuta romaneasca. De obicei cumparatorii lor au o combina muzicala si isi cumpara cd-ul. N-au ei toti calculatoare sa pirateze samd. Cum spunea si cristi, ala asculta cd-ul, il unge la inima apoi arunca fara numar.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)