Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 24 din 24

Subiect: Dezbatere rromani / rromania

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Adica oamenii isi spun cu patima opiniile, insa la sectiunea Servicii web / Jobs, nimeni nu specifica faptul ca are alte tarife pentru tigani sau ca nu lucreaza pentru tigani, desi forumul permite
    Tot acolo, cand cineva are nevoie de servicii, nu intreaba daca firma sau persoana e sau nu tigan.
    Mi-s absolut convins ca si dupa ce vor deschide ochii, cand e vorba de incasat bani sau platit servicii la un pret mai bun, cu siguranta vor uita de patima pentru aceasta natie.
    Eu cred ca iarba care o fumezi e beton, altfel nu vad de ce deraezi, cine a zis ceva de lucrat cu tigani?

Totul a inceput de la o discutie cu dublu r si acuma ai dat-o in tigani, nu le fa reclama si tu ca isi fac ei destula.

Si in a refuza un clinet, 2,3 nu e capat de lume, nimeni nu da faliment din cauza la 2 tigani daca e sa vb. serios.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Pai daca nu vezi, lasa iarba si incearca cu cafea.
    Vezi nume noi gen hitler si antonescu
    Adica citeste tot.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
    Mi se spunea 1nesco

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    37

Implicit

mai adevarul e ca SeoPedia mi se pare o comunitate foarte serioasa in care majoritatea oamenilor incearca sa ajute cumva sa devina si mai mare, si mai buna O comunitate unde foarte multi useri nu se mai ascund in spatele unor nick-uri si posteaza cu numele lor spune multe despre seriozitatea membrilor si poate pana si eu as renunta la "Nosfer" pe care-l folosesc peste tot

E bine gandita, cu reguli bune... si n-are rost sa se strice threaduri care contin informatie foarte utila cu anumite exprimari care nu-s prea potrivite. Daca un subiect are 90% informatie buna si apoi vine cineva si da cu bata-n balta si schimba intreaga discutie din threadul respectiv pe niste chestii de mahala in final n-o sa mai fie nimeni impresionat de chestiile utile din threadul respectiv, ci va ramane cu un gust amar dupa cum s-a transformat o discutie constructiva in ceva nasol.

Tiganie e multa in Romania, dar pe forum aici vad ca incearca sa se limiteze tigania respectiva cu niste reguli bine gandite.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    47

Implicit

Special am lasat threadul deschis mai mult timp, sa vad si parerile voastre.
    Totusi, limbajul lui w3bmaster, inclusiv in acest thread, mi se pare inacceptabil.
    Asta e un forum romanesc, frecventat de romani, pe probleme de SEO. Nu-ti place de romani si Romania, du-te nene pe alte forumuri si injura acolo cat vrei. Nu e nimeni obligat aici sa citeasca mizerii din astea.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Freelancer de rRomania
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 27th April 2010, 11:52
  2. Legi idioate in online doar in rromania
    De Nosfer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th October 2008, 12:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •