Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Dezbatere rromani / rromania

supercar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Costin Vezi Post
    Eu inteleg din posturile tale cu dublarea "r"-ului ca toti suntem rromi Nu inteleg de ce sa fim rasisti. Totusi e forum SEO, unde toti invatam, chiar daca suntem romani sau rromi sau de orice alta etnie
    Nu cred ca ai sa vezi vreodata un tigan sa se ocupe de seo,sau ceva ce tine de lumea asta a site-urilor.
    In primul rand ca lor nu le place munca ei avand alte ocupatii si stii si tu care sunt alea ca doar ii da toata ziua pe la stiri cu ce fac ei prin tarile straine si ne fac tara de ... am ajuns practic sa fim confundati cu ei cand te duci intr-o tara straina si zici ca esti roman.
    Un site cu masini Supercars si un Forum BMW

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de supercar Vezi Post
    Nu cred ca ai sa vezi vreodata un tigan sa se ocupe de seo,sau ceva ce tine de lumea asta a site-urilor.
    In primul rand ca lor nu le place munca ei avand alte ocupatii si stii si tu care sunt alea ca doar ii da toata ziua pe la stiri cu ce fac ei prin tarile straine si ne fac tara de ... am ajuns practic sa fim confundati cu ei cand te duci intr-o tara straina si zici ca esti roman.
    Sunteti incorigibili people! (unii dintre voi)
    La naiba, luati si o mitraliera si impuscati tot ce prindeti picior de tigan. Mai oameni , Daca un tigan fura un ou, toata lumea striga huooo, dar nenorocitii nostri de romani care isi violeaza copiii si mamele nu ii vedeti? A... nu ca sunt romani. Halal sa va fie rasistilor.
    Cred ca ar fi mai bine ca un admin sa rada dracul topicul asta in care incepeti sa scoateti tot ce aveti mai rau din voi.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

@supercar

"Nu cred ca ai sa vezi vreodata un tigan sa se ocupe de seo,sau ceva ce tine de lumea asta a site-urilor." - dar sunt destui manelisti care platesc gras oameni sa le faca site-uri

"In primul rand ca lor nu le place munca ei avand alte ocupatii si stii si tu care sunt alea ca doar ii da toata ziua pe la stiri".
    Generalizezi si e pacat de munca lor. Sunt cantareti (lautari) si dansatori fara pereche, au asta in sange. Nu mai zic de alte domenii, de la metalurgie la sanatate.

La stiri nu ii vei vedea prea des in aceste ipostaze pozitive pentru ca... nu sunt "cautate" de audienta, asa cu putine site-uri din romania si-au ales sa faca bani din domenii avand ca si cuvinte cheie "mihai eminescu".
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

supercar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu vad de ce luati apararea atata si nu generalizez,nu sunt toti doar 99,98% din ei niste pramatii si nespalati.
    De asta ne "apreciaza" atata straini din cauza unoar minoritari ca ei.
    Prefer sa mai fie un antonescu la putere acum
    Un site cu masini Supercars si un Forum BMW

w3bmaster este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Buzau/Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu nu ma refer la tigani/romi ci la "tigania" din tarisoara noastra adica la faptu ca in tarisoara noastra romanii se poarta tiganeste

Nu am nimic special cu rromii ci cu romanii care se tiganesc

In fine ideea e ca asta e forum seo nu de nationalisti romani

Si consider ca tre sa fii ori retardat ori dus cu capu sa te simti "jignit" de rromania sau rromani ...

Dar daca tot vb despre tigani 99% as vrea sa ii vad morti ... iar de romani vreo 80%

Dar nu asta e problema aci .... aici vb despre seo online marketing etc nu ne loveste "patriotismu pe aici" ....

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

Daca vrei sa scrii "rromania" fa-ti si tu blog si foloseste acolo ce termeni vrei tu, nu pe un forum public unde unii poate sunt mai nationalisti si nu acceta ca sa-si vada numele tarii luat la misto.

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    217
    Putere Rep
    38

Implicit

deci suntem si retardati sau macar dusi cu capul. asta dupa ce vezi ca unii au fost deranjati intr-un fel sau altul de termenii respectivi.

Citat Postat în original de w3bmaster Vezi Post
    Dar nu asta e problema aci .... aici vb despre seo online marketing etc nu ne loveste "patriotismu pe aici" ....
    perfect de acord, sa vorbim despre seo, nu despre patriotism dar nici sa nu ne refulam frustrarile..

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

ooo ce-mi place, deci, sunt rasist si ateit.
    atat timp cat aceste 2 lucruri nu sunt interzise sau watever imi permit acest lucru.

de ce sunt ce sunt? pentru ca tigani sunt tigani si trebuie ... (imi pare rau de hitler ca nu si-a ideplit planul cu rasa pura). cand a fost ultima data cand in tranvai sau metro ai stat langa un tigan si aveai grija de portofel si geanta/gheozdan? remember? cand te-ai uitat ultima data la tv si ai vazut de fac tiganii in italia? cand ai fost ultima data printr-un cartier de tigani dupa lasarea noptii? niciodata? cand ai avut vreodata incredere intr-un tigan? never?

sunt multe de spus si pus in carca tiganilor dar nu ingropam acest forum in aceste discutii.

eu folosesc dublu r in cuvinte ca romania sau roman dar nu cu referire la tigani, ci la faptul ca cei care ne conduc ne trateaza rau, nu dau 2 bani pe noi, atat timp cat alesii isi bat joc de noi si distrug romania eu nu imi mai permit sa-i spun romania ci rromania.

daca imi iau ban o sa inteleg ca administratorii sunt cerecti din puctul lor de vedere si au fost bine crescuti cu ideea ca isus sa nascut dintr-o femeie virgina si in ceruri este un barbos care ne vede pe toti si scrie in loguri fiecare miscare care o facem si intr-o zi o sa dam socoteala.

in rest e mai bine sa vedem de seo & co.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    572
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de w3bmaster Vezi Post
    Si consider ca tre sa fii ori retardat ori dus cu capu sa te simti "jignit" de rromania sau rromani ...
    Ce sa zic...mersi la fel
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Voi profitati ca moderatoru de la sectiunea asta o fi in weekend?
    Alo, moderatore!
    Inchide topic si de paste 1 kil de morcovi la fiecare infierbantat pro sau contra ca sa vada mai bine evidenta:
    Adica oamenii isi spun cu patima opiniile, insa la sectiunea Servicii web / Jobs, nimeni nu specifica faptul ca are alte tarife pentru tigani sau ca nu lucreaza pentru tigani, desi forumul permite
    Tot acolo, cand cineva are nevoie de servicii, nu intreaba daca firma sau persoana e sau nu tigan.
    Mi-s absolut convins ca si dupa ce vor deschide ochii, cand e vorba de incasat bani sau platit servicii la un pret mai bun, cu siguranta vor uita de patima pentru aceasta natie.

In concluzie, stop joc si hai la SEO.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Freelancer de rRomania
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 27th April 2010, 11:52
  2. Legi idioate in online doar in rromania
    De Nosfer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th October 2008, 12:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •