azi toata ziua nu am putut sa intru pe DP forum... mai e cineva cu problema asta ? voua va merge sa intrati ?
din cate am inteles au mai fost hackuiti prin noiembrie anu trecut... deci n-ar fi prima data![]()
azi toata ziua nu am putut sa intru pe DP forum... mai e cineva cu problema asta ? voua va merge sa intrati ?
din cate am inteles au mai fost hackuiti prin noiembrie anu trecut... deci n-ar fi prima data![]()
mie nici mie nu mi-a mers azi, acum vad ca merge
sa mor de-mi merge...
da eroare de "Database error - The database has encountered a problem."
si pagina de eroare are si logoul DP pe ea.
La mine merge f bine. Am tot intrat in ultimul timp si nu am avut probleme.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
probabil din cauza asta...
Sursa aici: http://affiliate-blogs.5staraffiliat...and-fraud.htmlReportedly eBay is suing 3 affiliates for cookie stuffing and fraud they allegedly committed through Commission Junction from 2003 - 2007. One of the defendants is pretty high profile and is someone many of you out there know! Shawn Hogan, the owner of Digital Point Forums.
For the blackhatters out there that say ?cookie stuffing isn?t illegal and all is fair in love and affiliate marketing? - I say you better take a very close look at this case!
Cum reusesc? E simplu... Link
da, dupa 20 de minute a mers si la mine.. acum merge, si-a revenit.
am mai cautat pe net, se pare ca a fost picat azi DP
@savage "For the blackhatters out there that say ?cookie stuffing isn?t illegal " .. intotdeauna a fost ilegal, si mai ales imoral, dar aia e alta poveste, si veche, nu cred ca a avut de a face cu ce s-a intamplat azi.
eu am zis cred ca... in nici un caz ca asta e cauza, am gasit articolu asta si am zis poate am gasit sursa problemei... si cu faza cookie stuffing nu e ilegal ci imoral![]()
Cum reusesc? E simplu... Link
Savage, faza aia cu cookie stuffingul si cu Shawn e cred ca de vara trecutaSe mai intampla din cand in cand sa mai pice Digital Pointu'... mai baneaza din indieni si se supara aia si incep sa saboteze forumul
![]()
anyway... nu suna mai bine "cine foloseste?" in loc de "care foloseste?"
si acum se pare ca a fost unu banat care s-a suparat pe ei.. deh.. multi se supara , putini reusesc sa se si razbune
o fi sunand mai bine "cine" , dar am vrut sa scriu "care dintre voi foloseste" , insa m-am grabit, si asta a iesit.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)