Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Site-uri ca PretBomba.ro

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

sursa este blogul meu
    L-am cam lasat sa se duca la vale ca n-am avut timp de el, incerc o re-lansare in februarie!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Un site de genul acesta eu ma gandesc ca scoate un profit considerabil, atat timp cat face treaba cu cap, insa , in Romania tipul acesta de afacere nu a fost introdus exact cum trebuia deoarece toti ii acuza pe PretBomba cum ca nu au trimis premiile la o mare parte din castigatori, etc. Eu cred insa un singur lucru: lumea e ofticoasa ca nu a castigat, la un site in care s-au investit atati bani nu se poate sa nu fie si administratorii seriosi.

Nu e un site de 100 euro, e un site care probabil a bagat zeci de mii de euro in pomovare, pe langa asta nu cred ca si scriptul ala e asa ieftin. Mi-a povestit un amic cum ca a vorbit cu unul din programatorii siteului si a spus ca scriptul a ajuns pe la 10.000 euro pentru ca e foarte complex si are niste buti inteligenti care sa stie cand sa liciteze si cand nu, cand sa incheie o licitatie sau cand sa reia timpul si de la ce interval mai exact.

In plus resursele serverului trebuie sa fie multe , acest site are refresh instant. (nu cunosc exact termenul , ideea este ca nu trebuie sa dai tu refresh pentru a vedea lista cu ultimii care au licitat si timpul, se actualizeaza la fiecare secunda automat).

Asadar investitiile au fost mari dar si profitul a fost si poate inca este. Desi multi improasca cu noroi pe forumuri cum ca nu ar fi corecti, din contra, ii promoveaza si au din ce in ce mai multi utilizatori.

Sper ca am fost destul de explicit si lucid..
    Si apropo: imi pare bine sa fiu printre voi. Sper sa ne intelegem bine si sa putem invata multe lucruri si de ce nu, sa ne ajutam reciproc acolo unde e cazul.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 27th January 2009 la 10:32.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand script gen pretbomba.ro
    De matican în forumul Continut web
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th March 2009, 18:58
  2. De vanzare site licitatii (pretbomba[ro];swoopo)
    De SellDomain în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 27th January 2009, 23:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •