I'm not a complete idiot, some parts are missing...
E Live la turci: Yandex
Aici nu vad nimic interesant.
Dar aici DAEyvah!!
Sau mai exact: Eyvah!!
Nu stiu daca market face parte din islands, dar mi se pare super util. Caut un produs, imi da magazin + logo+ pret. Compar si aleg. Banal, sau? La ce-mi mai trebuiesc comparatoarele de preturi?
Pozele cu preview sunt ok, video e ok, mai ales ca dau play fara sa ajung in youtube. Harta e dezastru![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Asta inca nui noul mod de afisare, doar desing-ul ii altul. Platforma "Острава" va arata cam asa(aici ii specificatiile tehnice pentru webmasteri) si beta testul se va incepe abia la mijlocul verii pe beta.yandex.ru.
Tu de unde sti? Esti turc? Example of interactive search snippet
La ei pe site scrie ca e live la turci. Esti turc?
Yandex Islands is now available in Turkey. Web users in Russia, Ukraine, Belarus and Kazakhstan will also see Yandex Islands soon.
Vezi ca au content in engleza, se citeste mai rapid.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
imi mai place ceva.
daca cauti produs, icon 2 e market, altfel e news. Corect.
daca cauti un "band" iti da sugestie domeniu(site) tare.
Video e la 1 click, la Google e la 2.
Pozele ti le face el resize
dpdv usability imi place yandex. Nu stiu ce da la cautari, ca eu testez turcia
Iar fraza de jos (footer) cu Google si Bing, e geniala![]()
arata super fain cautarile pe Yandex pentru un anumit produs.. mie unul imi place(pacat ca e in rusa) ).. probabil si nea gogu tot asa vrea sa faca, sau ceva in genul asta..
totusi ce e cu Google si Bing jos in footer? scrie ceva de genul ca "uite ce noobi is astia si ce cautari au ei"?!)
Totusi, acest motor de cautare da failuri mari. Mi-am cautat username-ul si mi-a dar, ca rezultat, cu totul altceva. De la sapioit la spirit este un drum lung, si trece printr-un accident, ori prin batranete...
Cat despre logo, sincer, nu ma atrage. Este prea... nothing special. Nu stiu ce sa zic, poate ar trebui ceva nou, ori sunt eu prea critic, din punctul asta de vedere.
Si alta problema observata: cautarile sunt afisate intr-o portiune mica din pagina. Mai era spatiu pentru aproape inca o cautare, in paralel. De ce s-au limitat? Era mai util daca afisau mai multe rezultate de-o data...
Yandex ajunge la o intelegere cu Facebook si va avea acces la continutul public al utilizatorilor din Rusia, Ucraina, Belarus, Kazahstan, alte state CIS si Turcia, datele vor fi folosite pentru imbunatatirea rezultatelor oferite de motorul de cautare rusesc.
Yandex.Company
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)