Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Yandex a depasit Bing pe plan mondial

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit Yandex a depasit Bing pe plan mondial

Yandex surpassed Microsoft on the number of monthly search queries worldwide in November and December 2012, according to a recently released comScore qSearch report. Microsoft sites processed 4.477 billion queries and Yandex did 4.844 billion.

As you’d expect, Google still reigned supreme with 114.73 billion search queries and a 65.2 percent market share. China search giant Baidu was second globally with 14.5 billion (8.2 percent), and Yahoo came in third with 8.63 billion (4.9 percent).
    Yandex Just Passed Bing to Become 4th Largest Global Search Engine - Search Engine Watch (#SEW)

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

Buna stirea asta. Pacat ca n-au si germanii un motor de cautare sa intre si ei in hora, ca vedeam si noi un spectacol mai mare. In rest toti sunt deja acolo: americanii, englezii, chinezii si rusii.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

raven84 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd December 2010
    Posturi
    28
    Putere Rep
    27

Implicit

Deci Google e cu vreo 100 de miliarde de căutări mai sus decât oricine altcineva. De ce ne mai chinuim să vorbim de...altcineva? . Păcat că din tot monopolul ăsta ”googleist” nu o să iasă nimic bun.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.327
    Putere Rep
    42

Implicit

Yandex are totusi o vechime si o experienta.
    @haos, Germania este cea mai puternica tara industriala din lume, un motor de cautare nemtesc ar rupe mult din bugetul altora.
    Studiu de caz pentru un magazin online

MirceaG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de felix Vezi Post
    Yandex are totusi o vechime si o experienta.
    @haos, Germania este cea mai puternica tara industriala din lume, un motor de cautare nemtesc ar rupe mult din bugetul altora.
    Totusi nu cred ca s-ar putea dezvolta un gigant nemtesc, cu cei doar 80 milioane de locuitori. Vedem ca Yandexul are in spate fostele tari sovietice cu peste 300 milioane de locuitori iar China are un multiplicator de dezvoltare a online-ului foarte ridicat, datorita celor peste 1 miliard de locuitori.
    Nu sunt foarte multe state vorbitoare de limba germana nici in afara.

Ma suprinde faptul Yahoo este abia al 3 lea, pierzand extrem de mult teren fata de principalul adversar, google.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

Mircea - nu se compara cred ca niciodata ce fac americanii cu ce fac nemtii, au stiluri total diferite. am colaborat si cu americanii si cu germanii pe multe planuri dar calitate generala ca la germani si elvetieni nu mai gasesti decat la japonezi in robotica. la americani gasesti calitate maxima doar intro singura industrie: industria militara (tot acolo s-a nascut si internetul).
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

MirceaG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Mircea - nu se compara cred ca niciodata ce fac americanii cu ce fac nemtii, au stiluri total diferite. am colaborat si cu americanii si cu germanii pe multe planuri dar calitate generala ca la germani si elvetieni nu mai gasesti decat la japonezi in robotica. la americani gasesti calitate maxima doar intro singura industrie: industria militara (tot acolo s-a nascut si internetul).
    Si totusi ... lider autoritar ramane google-ul americaniilor, la o diferenta uriasa fata de locul 2.

flystef este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Chisinau
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Si totusi ... lider autoritar ramane google-ul americaniilor, la o diferenta uriasa fata de locul 2.
    Da, dar nu inseamna ca nu are de invatat de la celelalte SE. Spre exemplu, la Yandex algo SPEKTR ii destul de bun, regiunele, etc etc.
    Cresterea lui Yandex este legata preponderent de faptul ca piata rusa creste rapid, iar piata americana stagneaza(ma refer la piata tinta bing).
    In plus, nu-i clar de ce Bing si Yahoo sunt considerate ca SE aparte, Yahoo utilizeaza algo lui bing...

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    37

Implicit

Din moment ce nu avem o categorie dedicata pentru Yandex voi scrie in completare la acest topic : (@100R - scuze pentru offtopic)

Yandex will use Interactive search snippets : No Man Is An Island

exemplu : Example of interactive search snippet
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de Zimbru Vezi Post
    Din moment ce nu avem o categorie dedicata pentru Yandex voi scrie in completare la acest topic : (@100R - scuze pentru offtopic)

Yandex will use Interactive search snippets : No Man Is An Island

exemplu : Example of interactive search snippet
    Da, doar ca fac fix precum google. Ei vand bilete de avion, bilete la cinema, programari la doctor..... Ei fac tot. Site-urile ce mai fac?

Daca adaugi snippets, pt fiecare site, apare 1 click in plus (sa deschizi acel snippet) dar care nu e util, la final tot in site ajungi. Nu-ti "salveaza" un click.

Nici la produse nu e util. 1 click, deschizi short description, si daca nu iti place, treci la urmatorul site. Doar ca daca cauti un produs anume, stii exact ce vrei sa cauti, te intereseaza doar preturile! Si daca nu stii, faptul ca-ti ofera short description nu ajuta, ai nevoie de content: click site, click back = 2 clicks. Asa dai un click si nu primesti nimic.

Deci nu-i vad utilitatea, sau nu am inteles eu exact ce vor din prezentare
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google.com depasit de Facebook conform Alexa
    De Cristi G în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 27th September 2012, 20:23
  2. [cumpar] Plan de afaceri
    De Bogdan Calin în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 5th July 2011, 17:35
  3. Ghid: Plan SEO Complet
    De Tudi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 62
    Ultimul Post: 20th November 2010, 19:44
  4. Bannere pe site Campionatul Mondial de Fotbal
    De mamulea în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th June 2010, 16:15
  5. Yandex si campania seo
    De deadworldisee în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th January 2009, 11:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.