Poate e o chestie banala, nu stiu.
Iti vine ideea sa vinzi ciorapi. Ideal ar fi sa intri in platforma, cauti ciorapi, si sa-ti listeze magazinele care vand asa ceva, nu?
In lipsa unei astfel de functii, voi cum gasiti magazinele?
Poate e o chestie banala, nu stiu.
Iti vine ideea sa vinzi ciorapi. Ideal ar fi sa intri in platforma, cauti ciorapi, si sa-ti listeze magazinele care vand asa ceva, nu?
In lipsa unei astfel de functii, voi cum gasiti magazinele?
Depinde in ce platforma intri. Daca e vorba de "platforma" Google, bagi la cautare "magazin ciorapi" si asta e tot!
Suntem in categoria Affiliate Marketing, deci ma refer la platforme de afiliere.
Profitshare are un catalog produse inutil, n-am idee cum functioneaza. Spre exemplu produsul asta nu apare la nicio cautare in profitshare.
Daca ma trezesc ca vreau sa promovez "lavoar inox", platforma lor zice ca nu au asa ceva.
Pai chiar au, am pus anchor in postarea de mai sus, dar uite si linkul curat https://www.emag.ro/combinatie-wc-si.../pd/DGS327BBM/
Eu nu vreau sa caut pe emag, ca asa intru pe emag si ma folosesc de motorul lor de cautare. Eu vreau sa caut eficient in toate 132 de magazine din profitshare. Sau in alea 500 din 2performant. Nu pot sa le iau pe fiecare cu "lavoar inox" site:emag.ro
Deci sa inteleg ca doar pe mine ma framanta chestia asta, voi promovati doar chestii comune?
Este optiune de feed, dar nu toti advertiserii au. In plus, la profitshare poti selecta maxim 3 magazine pentru un feed, iar la 2performant doar 1. Practic e mai usor sa intri pe fiecare magazin manual sa dai search, merge mai rapid.
Cautare:
Cod:intitle:"32M4002"+(site:emag.ro | site:evomag.ro | site:flanco.ro | site:clickshop.ro | site:cel.ro)
Pentru 2Performant exista un plugin WP (2Performant Product Importer) care face (si) ceea ce vrei tu:
Screenshot_1.png
Pare fain modulul ala, dar nu reusesc sa-l fac sa mearga. Mi-a dat ca sunt bune setarile si gata, nu se incarca nimic pe paginile ce tin de el.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)