Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 23 din 23

Subiect: Afiliere Momondo

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    481
    Putere Rep
    28

Implicit

@momondo! De unde ai facut legatura cu WordPress? Crezi ca o platforma WordPress, este mai usor de optimizat decat o alta platforma? Un website este un website, poate contine fisiere PHP, HTML, JS, imagini, etc. Optimizarea unui website se poate face indiferent de structura de fisiere. Ai scris:
    un site mai mare este puțin mai complicat decât un wordpress
    Website-ul se masoara la Kg.? Cum adica mai mare? Website-ul despre care se discuta are continut incarcat de pe Luna si altele din local?

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

Implicit

@momondo

Eh, ar fi fost mai fain daca imi raspundeai pe mail, dar na, daca zici ca asa public e mai ok, asa sa fie.
    Tare curios as fi sa stiu ce inseamna trafic mare pentru ca deh, urmaresc si eu ce fac ceilalti si sa zicem ca travelator si aventurescu sunt intr-o competitie a lor, restul nu vad sa trimita un trafic foarte mare pe care eu nu l-as putea trimite daca as avea conditiile lor.
    Eu ma retrag din zanox, defapt am creat contul doar sa va promovez pe voi dar daca parteneriatul nu e unul ok pentru mine nu vad de ce as mai continua. Pana la urma daca un proiect creste si va fi vizibil va trezi interes chiar si pentru momondo, insa tinand cont de conditiile actuale probabil atunci voi aplica eu metoda voastra de acum. Ramane de vazut.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

momondo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd October 2016
    Locaţie
    Copenhaga
    Vârstă
    33
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Programul de afiliere din zanox va fi permanent îmbunătățit și este cea mai bună soluție pe termen lung. Ne pare rău că optezi să te retragi și să nu ne ajuți cu feedback ca să îl putem dezvolta, dar este alegerea ta și îți urăm succes în continuare.

Cerințele la nivel global pentru o colaborare directă nu s-au schimbat de-a lungul anilor și vorbim de 300k vizitatori/lună. Din moment ce pentru România cifra este una foarte mare, putem avea o discuție atunci când se atinge cifra de 80-100k/lună în care să evaluăm potențialul site-ului.

Da, a fost o perioadă de teste în care am recrutat afiliații respectivi pentru a construi acel sistem, dar care s-a încheiat. Au rămas să îl folosească în continuare deoarece ne-au ajutat mult când am avut nevoie și vrem să ne respectăm angajamentul inițial și să creem un mediu predictibil pentru ei.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere CJ.com?
    De Mihai_Is în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th February 2014, 21:24
  2. Nou in afiliere
    De Claudiu4 în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 20th October 2013, 21:20
  3. Afiliere internationala
    De Petre în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 15