3rd October 2016, 15:00
0 out of 1 members found this post helpful.
Afiliere Momondo
Buna tuturor,
Sunt nou in aceasta comunitate si as vrea sa va intreb cum as putea deveni afiliat Momondo. Intentionez sa realizez un site de travel deals si am cautat informatii pe site-ul momondo.ro, dar nu gasesc nicaieri pagina pentru afiliere. Le-am dat si un email saptamana trecuta, insa nu am primit niciun raspuns. V-as fi recunoscator daca mi-ati putea oferi un punct de plecare pentru aceasta afiliere... oare ii gasesc prin 2parale sau prin profitshare? Orice informatie este binevenita. Va multumesc mult. :-D
3rd October 2016, 16:20
1 out of 1 members found this post helpful.
Momondo e afiliat la toti partenerii lui. Daca reusesti, sa ne anunti si pe noi cum sa ne afiliem la tine.
4th October 2016, 01:44
6 out of 6 members found this post helpful.
A naibii coincidenta.
Vine un cetatean (Marius), isi face cont fix ca sa intrebe de momondo, apoi brusc imediat isi face si momondo cont (Mircea), fix ca sa raspunda la unica intrebare despre.
E trasa de par? Ca in coincidente nu mai cred.
4th October 2016, 16:06
1 out of 1 members found this post helpful.
E pura coincidenta guys, nu mai fiti carcotasi.
La ora 14 omul intreaba de afilierea momondo. La 3 ore diferenta, cei de la momondo ii raspund la solicitare.
Azi la ora 15, de curiozitate, verific daca acest post este indexat. Ca na, m-am gandit ca or fi auzit cei de la momondo vorbindu-se intens despre ei. Raspuns: NU, la aceasta ora, postul nu este indexat 
search.jpg
Concluziile le trageti voi singuri, ca sunteti baieti mari. Io unul sunt convins ca o coincidenta nefericita.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!