Citat Postat în original de O. Cosmin Vezi Post

PS: Imi cer scuze ca nu am vazut paranteza. La fake-uri nu stiu ce sa zic, dar eu nu as face asta, dar daca tu ii gasesti, cred ca iei mai multi bani daca te duci direct la "prejudiati" si ii parasti pe falsificatori
Faci o confuzie majora Cosmin. Cei care cumpara FAKE nu sunt "prejuditiati". Maxim 5% sunt atat de "ametiti" incat nu stiu ce cumpara. Restul stiu exact ce cumpara.

Cat despre publicitate pe site-uri de fime, nu cred ca monetizeaza nimic. Targetul nu e de oameni "saraci", cat e foarte stric: vor filme si atat. Iar pana gasesc ce cauta (daca gasesc), nervii sunt la maxim sigur nu au chef sa isi ia o rochie, fie ea si fake.

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
E o nisa interesant de ilegală
Daca verifici cu atentie nisa, o sa observi ca nimeni nu ofera filme online, doar iframe catre altii care ofera filme online, iar "ilegal" sunt cei care le gazduiesc, nu cei care ofera un link sau iframe catre ei.

Nisa este perfect legala, problema este tipul de vizitator al nisei.

------------------

Maine o sa vreti pe site-urile de jocuri sa faceti afiliere. O sa intrebati de ce nu cumpara cei 10.000 de copii/zi intre 5-10 ani, un aspirator de la altex?