Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: Cateva sfaturi daca se poate ... va rog

Vizualizare arbore

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de John Vezi Post
    Poti vinde reclama directa si targetata magazinelor care comercializeaza produse Mike, Puna sau Adibas (=magazine care vand replici la adidasi & haine de firma). Iesi mai bine decat cu afilierea.
    O firma ca Adidas sau Coca Cola nu isi va asocia niciodata imaginea cu un site de filme online care nu plateste drepturi de autori, din diverse motive, lesne de priceput. In plus, genul asta de firme, nu isi vor pune niciodata reclama langa una care vinde ciorapi sau chiloti la 1 leu. De asta ziceam ca prea multe reclame strica la capitolul credibilitate, care oricum nu e foarte ridicata. Chestia cu legalitatea e de discutat. Nu zic nici ca ar fi nici ca nu ar fi, pentru ca va trebui sa argumentez si sincer nu sunt dispus acum. Pentru cei care trateaza tema cu superficialitate: Stiati ca daca gasiti un om ucis pe strada si nu reclamati omorul, chiar daca nu l-ati comis voi, sunteti pasibili de inchisoare ?!!!

PS: Imi cer scuze ca nu am vazut paranteza. La fake-uri nu stiu ce sa zic, dar eu nu as face asta, dar daca tu ii gasesti, cred ca iei mai multi bani daca te duci direct la "prejudiati" si ii parasti pe falsificatori
    Ultima modificare făcută de O. Cosmin; 2nd September 2014 la 16:40.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Daca se poate, un mic ajutor
    De alex.web în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 2nd February 2013, 14:43
  2. Daca se poate un studiu de caz
    De alex.web în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 31st January 2013, 02:10
  3. Putin ajutor daca se poate!
    De Florin Traian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd March 2011, 14:43
  4. un sfat daca se poate
    De mariuslmm în forumul Adsense
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 12th January 2008, 20:10
  5. Ce se poate intampla daca...
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th January 2008, 14:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •