Sunt pareri sau ati testat? Eu am facut teste pe tema asta, exista si o postare pe seopedia despre forma si locatia butoanelor pe afiliere. Va subliniez variantele:
- afisarea pretului si link direct catre produs = clickuri putine, conversie maxima
- afisarea pretului si link catre categorie= clickuri putine, conversie medie
- nu afisezi pret si link catre produs = clickuri multe, conversie mica
Aici gresiti multi in afiliere, scopul vostru este sa fiti un intermediar perfect intre client si magazinul xyz. Oferitii sansa vizitatorului sa caute ce isi doreste, sa vada detalile, iar daca va fi interesat urmeaza butonul. Nu castigati nici un fel de premiu pentru numarul de clickuri si sa nu credeti o secunda ca ati reusit ceva ca l ati pacalit sa faca click pe buton, asta se numeste bounce rate. Click, incarca pagina, vede pretul mare sau nu gaseste produsul respectiv, inchide. Sunt sansele infime sa stea sa caute prin magazinul respectiv produsul dorit, sau care i a atras atentia in magazinul vostru. Este aceeasi idee cu afisarea bannerelor, frectie la picior de lemn, in opinia mea, fata de un articole de prezentare/promovare a unui produs.
De curiozitate, cat este venitul vostru pe 100 clicks? ( asta daca sunteti cantonati pe fashion )

Răspunde cu citat