Editat de Cristi Ursut.
2Parale are aparent un bug destul de periculos, iar acest post a fost editat pentru a nu da altora idei de exploatare a bug-ului.
Editat de Cristi Ursut.
2Parale are aparent un bug destul de periculos, iar acest post a fost editat pentru a nu da altora idei de exploatare a bug-ului.
Ultima modificare făcută de Cristi U; 5th December 2011 la 02:40.
Da... pai mai lipsea sa faca publica si parola si gata, puteau spune c-au facut o treaba buna
Lasand gluma la o parte, i-ai contactat direct sa le semnalezi chestia asta? Pt ca poate este un bug si ei nu l-au luat in calcul. Scrie-i lui tetele vezi ce zice ele. Sunt sigur ca mai mari sanse ai sa primesti un raspuns oficial daca-i contactezi direct, decat intreband aici pe seopedia.
Signatura lipsa
Dupa cate stiu eu e too late. Baza de date cu email-uri posibil sa fi fost deja folosita in scopuri neortodoxe. (si sa fie in continuare)
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Poate ca m-am grabit postand mai intai aici. Multumesc de sfat, i-am trimis un mesaj lui tetele.
Eu zic ca ar fi bine sa sterg threadul asta
Adica sa nu creada cineva ca incerc sa musamalizez, pentru ca imi e egal (desi nu chiar indiferent pentru ca si datele mele sunt acolo). Insa cel putin detaliile din primul thread ar tb sterse.
@cristi: in cazul acesta cred ca cel putin primul paragraf il poti scoate, nu pot sa editez.
Salutare!
Intr-adevar, este un bug in platforma, pe care l-am semnalat celor de la 2Performant. Va multumim pentru sesizare si, mai ales, celor de la Seopedia pentru modul foarte corect in care au tratat acest caz.
Revin cu detalii pe masura ce corectam problema.
--- Later Edit ---
Temporar, pana la solutionarea bug-ului in platforma 2Performant, am dezactivat accesul la URL-urile cu date sensibile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)