Dap nasol
Dap nasol
2Performant a rezolvat in acest moment problema, datele utilizatorilor nu mai sunt disponibile via API.
Multumim pentru feedback.2Performant a rezolvat in acest moment problema
Poate-i de la interzicerea accesului pe anumite link-uri dar inainte mergea sa ajungi in pagina unui advertiser cu un click jos in notificari->ultimele evenimente->nume advertiser. Acum ajung intr-o pagina de eroare: "Cererea nu a putut fi procesata.. Nu aveti acces pt aceasta pagina.. "
deja primesc spam pe adresa de email folosita in 2P .....A mai primit cineva???from whitemailro@yahoo.ro. A început goana dupa cumparaturile specifice perioadei Sarbatorilor de iarna.Luna decembrie înseamna, înainte de toate, o goana dupa cadouri. Perioada sarbatorilor de iarna e
Nesimtul asta ... Received: from unknown (HELO PavilionDV7-PC) (79.112.121.135) by smtp2.rdslink.ro scrie la sfarsit ca
Echipa www. WhiteMail .Tk va ureaza Sarbatori Fericite!
A T E N T I E !
In conformitate cu legea 365/2002 cu modificarile aduse prin legea 121/2006 privind comertul electronic,
acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece:
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Eu v-am zis ca deja e tarziu, baza de date cred ca a fost "imprumutata" de vreo 1-2 saptamani. O sa mai primiti si cu mail chimp, pdf si toate shit-urile. Eu cel putin primesc de vreo saptamana pe putin.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
M-am uitat pe 52 de zile in urma si nu a fost nici o alta accesare a acestor date.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)