daca nu ma insel mycloset face plati de doua ori pe luna.
2p ar trebui sa adopte o pozitie ceva mai infipta, sa anunte ca i-a dat in judecata, ca le ia pielea in bat, ceva. Altfel se trezesc si altii ca nu are sens sa mai plateasca.
daca nu ma insel mycloset face plati de doua ori pe luna.
2p ar trebui sa adopte o pozitie ceva mai infipta, sa anunte ca i-a dat in judecata, ca le ia pielea in bat, ceva. Altfel se trezesc si altii ca nu are sens sa mai plateasca.
Colegii m-au anuntat ca vor fi platite comisioanele ramase de la Oktal in septembrie, cu o intarziere pentru care 2Parale isi cere scuze. Pentru cei care nu stiu, campania Oktal a fost oprita in 2Parale acum ~2 luni.
Lectie de invatat pt 2parale: sa fie mai transparenti cu problemele care-i implica si pe afiliati si sa nu astepte sa dea lumea mailuri sa se intrebe de ce nu mai primesc banii
Încă ceva: în profitshare am rata de anulare 20.03% ( un prieten are rata 21%). Rata fiind calculată pe comisionul total (confirmat+anulat) în profitshare de 12500 RON. evomag o are la fel, pcfun o are chiar de 2 ori mai mică. De celălalte nișe nu zic pentru că sunt alți factori care determină anularea comenzii. Chiar și așa, mycloset ae rata de anulare foarte mică.
Bineînțeles, sunt multe magazine mici care au rata de anulare IMENSĂ, cel mai probabil din cauza lipsei stocului sau vreo posibilă fraudă.
Ultima modificare făcută de Bogdan Ungureanu; 28th August 2011 la 20:13.
Am un blog personal nou.
Inainte de a arunca cu noroi va rugam sa studiati problemele mai serios. In primul rand magazinul Oktal nu are nicio obligatie de plata catre Bogdan Ungureanu sau orice afiliat din sistemul de afiliere de doua parale.Singura companie care are obligatii de plata fata de afiliati este 2 Parale. Noi, magazinele online avem obligatii de plata catre acest intermediar care are mari probleme de functionare. Din acest motiv am renuntat la colaborare. De exemplu, voua vi se pare normal ca ei sa transmita afiliatului X ca magazinul Y nu plateste comisioanele? Daca ei se afla in litigiu pentru o suma oarecare cu un magazin, inseamna ca nu vor plati comisioanele catre afiliati? Sau sa zicem ca magazinul respectiv se inchide, sau pur si simplu da o teapa. In acest caz afiliatii nu vor fi platiti? Nu mi se pare normal.
Sunt multe de spus despre neprofesionalismul acestei companii, dar nu vreau sa ne certam in public. Noi ii putem demostra domnului Bogdan Ungureanu si oricarui afiliat ca nu suntem vinovati pentru neplata comisioanelor.
Multumim pentru lamurire ... si eu am abservat ca am comisoane aprobate si neplatite din februarie si din alte campanii nu numai Oktal ... Sper sa nu auzim si de mai rau. Poate fi un meci de ping pong si miscare de imagine la oktal.. cu toate ca TTL isi cere scuze mai sus in numele 2 parale
Ultima modificare făcută de avram; 29th August 2011 la 14:14.
Eu am ramas in ceata dupa postul asta.
1. Oktal a platit sau nu a platit comisioanele catre 2parale?
2. Da, mi se pare foarte normal sa transmita afiliatului X ca magazinul Y nu isi plateste comisionale!
3. Daca magazinul se inchide sau da teapa atunci cine sa mai plateasca afiliatilor comisioanele, sa scoata 2parale din buzunarul lor, sau cum ar fi normal?
3.Tu lucrezi cu 2parale, ei percep un comision din toata tarasenia asta ,asa ca mi se pare normal sa fie in stare si sa isi asume raspunderea atunci cand gresesc( ca nu iau un avans, ca nu se asigura cumva, etc ) .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Sa inteleg ca esti de la oktal.ro ? Pana la urma ati platit catre 2parale toate comisioanele generate pana in ziua in care ati incheiat colaborarea, sau ati declarat un litigiu si refuzati sa faceti plata?
Pana la urma magazinele sunt beneficiarii principali ai muncii afiliatilor, in afara de aspecte legale, despre cine si cum are datorii catre cine conform contractelor nu discut ca nu ma intereseaza, dar ma intereseaza partea morala si etica. Daca un magazin a castigat niste bani din vanzarea unor produse da dovada de "Magazin Mare" daca plateste comisioanele cuvenite celor care au generat acele vanzari sau da dovada de magazin de care trebuie sa te feresti daca nu isi plateste datoriile.
Pana la urma cat ne costa reclama negativa, merita un mic litigiu de 500E (nu am idee cat este suma reala, este data arbitrar de mine )?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Hai sictir!
Acele comisioane s-au inregistrat cand ati facut o vanzare, nu cand v-a zis 2p. Iar voi nu ati achitat acele comisioane. V-ati tarat magazinul prin rahat prin toate blogosfera, de se da tot dept vostru de marketing cu capul de pereti. Problemele care le aveti voi cu 2p trebuia sa le rezolvati sub ce forma vreti voi, fara a afecta pe cei care v-au generat vanzari sau imaginea oktal in general. Spui ca nu ai obligatii de plata catre Bogdan sau alt afiliat si in randul doi recunosti ca 2p este intermediar. Hotarati-va, este intermediar sau beneficiar?
Ah da, nu imi datorati nici un leu mie, ma deranjeaza modul in care puneti problema de parca discutati cu handicapati.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)