2parale are un contract cu oktal, si cred ca are si o garantie gen fila cec. cel putin contractul meu din 2008 prevedea asa ceva. Bine, suma acoperita s-ar putea sa fie nesemnificativa fata de datoriile lui oktal.
2parale are un contract cu oktal, si cred ca are si o garantie gen fila cec. cel putin contractul meu din 2008 prevedea asa ceva. Bine, suma acoperita s-ar putea sa fie nesemnificativa fata de datoriile lui oktal.
Daca bine tin minte, fiecare magazin online pe langa taxa de setup mai plateste o garantie de 800 lei+tva.
Nu e mult, dar e ceva.. poate ar fi o idee sa mai ceara luna de luna 2p inca o suta de lei ca si garantie care eventual va fi restituita la incetarea contractului.
Un magazin online nu o sa iti plateasca in avans pt niste vanzari pe care inca nu le au incasat. Capitalul rulat e relativ mic, au nevoie de un cashflow pozitiv. Si furnizorii asteapta sa fie platiti dupa vanzare, tu te astepti sa ai prioritate in fata lor?. Asa functioneaza sistemul, nu prea avea 2parale ce sa faca.
Asta nu scuza oktalul evident.
oricum, vor castiga in instanta fara probleme, din pacate, aveti de asteptat dupa comisioane.
pacat ca o firma cum e oktal se preteaza la tiganisme de gen.
daca nu ma insel mycloset face plati de doua ori pe luna.
2p ar trebui sa adopte o pozitie ceva mai infipta, sa anunte ca i-a dat in judecata, ca le ia pielea in bat, ceva. Altfel se trezesc si altii ca nu are sens sa mai plateasca.
Colegii m-au anuntat ca vor fi platite comisioanele ramase de la Oktal in septembrie, cu o intarziere pentru care 2Parale isi cere scuze. Pentru cei care nu stiu, campania Oktal a fost oprita in 2Parale acum ~2 luni.
Lectie de invatat pt 2parale: sa fie mai transparenti cu problemele care-i implica si pe afiliati si sa nu astepte sa dea lumea mailuri sa se intrebe de ce nu mai primesc banii
Multumim pentru lamurire ... si eu am abservat ca am comisoane aprobate si neplatite din februarie si din alte campanii nu numai Oktal ... Sper sa nu auzim si de mai rau. Poate fi un meci de ping pong si miscare de imagine la oktal.. cu toate ca TTL isi cere scuze mai sus in numele 2 parale
Ultima modificare făcută de avram; 29th August 2011 la 13:14.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)