Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
De când și până când trebuie să îmi ia 5,5% din salariul minim pe economie pe care nu îl am ? Știam de asta doar dacă ai carte de muncă și atunci se subînțelege de ce 5,5% . Dar așa? Păi dacă dau retragere 100 Lei, și îmi oprește 41 de lei cass și celelalte taxe..mai rămân cu 20 de lei amărâți. Păi în condițiile astea, parcă nici nu ai motivație să muncești atâta. Pentru ce, pentru 80 de lei pe care îi ia statul? Nu mă încălzește cu nimic asta!
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Chiar daca nu muncesti tot trebuie sa achiti acel 5.5% minim
In momentul in care ai nevoie de o problema la medic, te internezi in spital, etc, trebuie sa ai platetita cotizatia pentru ultimii 3 sau 5 ani (nu imi mai amintesc exact), platesti doar pentru lunile in care nu ai avut platita, nu stiu exact cum calculeaza.
eu am avut probleme cu ei, la finante arata clar ca am platit si chiar in plus, iar Casa de Sanatate ma scoteau dator cu multe milioane
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am observat si eu in urma cu cateva luni asta si parca acesta a fost raspunsul din partea lor, nu mai gasesc mailul sa iti spun exact. Daca ai sume mici de plata, nu mai cere plata lunar, lasa sa se stranga cateva sute de lei si apoi faci cerere de plata. Altfel daca ai de incasat in fiecare luna 100 de lei si faci cerere, nu o sa ramai mai cu nimic.
Chestia e că e vina lor pentru toată prostia asta. Nu mi-au trecut comisioanele ca plătite de advertiseri cu toate că am vorbit cu ei și mi-au spus că factura a fost plătită. Astfel, mi-au dat o tranșă de 190 Lei pe data de 20 iar ieri mi-au trecut în cont și celelalte comisioane de 499 Lei, comisioane care trebuiau plătite de luna trecută..dar de, aveau nevoie de bani să se mute....
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Ciudat este faptul că în trecut am mai avut plăți de la 2parale care nu însumau un salariu minim pe economie. Dar, s-a calculat corect și anume 5,5% din suma totală. Mă gândesc să nu fie o eroare de la ei ținând cont că secțiunea ”plăți” este încă în beta
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)