Tin mine ca s-a mai discutat pe topicul asta, cu comisioanele respinse si in loc sa fie trecut ca atare, sa se ofere un comision simbolic ca sa nu fie dezamagit afiliatul. Prostii. Nu vreau 2 lei din "mila" advertiserului. E clar ca cei care fac asta vor sa ascunda faptul ca anuleaza comisioanele fara motiv. De ce nu vezi "practici" dintr-astea din partea advertiserilor mari? N-am pomenit chestii de astea pe .com, cu clickbank, cj sau altele. emag nici el nu fac de astea, altex nu. Coincidenta ca astia mari nu umbla cu practici dintr-astea menite sa "recompenseze afiliatii chiar si pt comisioanele respinse"?
Signatura lipsa
XXX A postat avram, n-am remarcat... mersi tymbark de negativ, chiar ma intrebam de ce.
Edit: inainte sa sariti toti cu negative, era linkul postat si de avram deasupra, am editat ulterior.
Ultima modificare făcută de Catalin C.; 16th May 2013 la 19:18.
offtopic: nu inteleg rostul postarii tale, Catalin. Asta nu-i topicul ala din bar/lobby, cred ca ai confundat topicurile. Hai sa-l pastram macar pe asta curat
Signatura lipsa
Vouă vă apare în cont secțiunea ”Plăți” ?
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)