Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
Poate le explici tu celor de la PS ca e cretina tare restrictia pe care o au la unelte.
Am vrut sa le scriu eu pe email cand mi-au interzis sa folosesc un buton "comanda acum" creat de mine care sa mi se integreze cum trebuie in site, insa ma dadeau afara mai mult ca sigur.
@RedHat

Regula este ca orice unealta custom trebuie aprobata de PS inainte, se respecta o anumita linie in privinta brandului, mediilor de promovare. Link vizual inseamna un plus de responsabilitate si cel putin la eMAG se merge pe o anumita linie in privinta imaginii.
Nu am si nu cunosc acum toate detaliile (stiu doar din interactiunea mea ca afiliat cu echipa PS), personal sunt implicat mai mult in dezvoltarea PS2 (unde vor fi niste suprize foarte mari).

Fara a iti da un raspuns exact, un exemplu de posibil motiv pentru care un buton de Comanda acum poate fi neaprobat este ca poate fi misleading; insa daca butonul era Comanda acum de la eMAG (deci vizitatorul stia din start ca intra pe alt site, prin click pe buton) atunci ai mai multe sanse de aprobare a metodei custom de folosire a uneltelor. Aceste cazuri se analizeaza individual asa ca transmiteti print screen cu felul de integrare, navigarea (rel _blank, self, etc) si orice detaliu.

Nu va suspenda nimeni daca aveti o alta opinie(serios, obiectivul PS e generarea de conversii), daca transmiteti o nemultumire (sau multumire )..asa ca nu stati inchisi, aveti o problema, nelamurire - cereti ajutor si ce ramane scris de la support este asumat.

Nu am timpul necesar sa fiu foarte activ pe forum, asa ca va rog ca orice solicitare sa o transmiteti prin email, in situatiile speciale o sa ma implic spre rezolvarea favorabila a cererilor din perspectiva afiliatului. Desigur, daca sunt OK.

Multumesc, inca o data, pentru cei care mi-au transmis urari de bine - aici, pe facebook, twitter sau blogul PS