@Lensflare

Daca X nu stie sa dea comanda online, si atunci iti iei adio de la comision. Asa ca e un win mic pentru magazin, afiliatul nu pierde nimic in cazul in care clientul nu stie sa faca comanda online. Corelati ca acum au intrat niste campanii la TV si se educa o anumita categorie de clienti, clienti care nu erau obisnuiti sa comande online dar care daca sunt asistati in comanda online pe viitor sigur vor mai comanda si vor ajunge pe eMAG si prin linkuri de afiliere. Hai, ca nu trebuie sa va explic eu!

Avem in vedere comisionarea totala, acesta e obiectivul nostru, asteptati un pic sa evaluam ce se intampla cu acel widget. Se aduc de multe ori niste chestii in fata (inclusiv eu imi faceam cateva probleme false cand nu stiam toate detaliile) care in fapt nu impacteaza deloc afiliatii. Astept in continuare sugestiile voastre pe mailul de support, au fost doua persoane care au spus ca solicita niste lamuriri si nu am vazut sa primim mail. Daca considerati ca aveti probleme, contactati-ne ca sa va putem ajuta.

Niste cifre interesante aici. Focusati-va si pe aceste produse.