@Nic nu cred ca s-a discutat aici de ProfitShare ca ar fi teapa la modul ordinar cum ca nu te-ar plati.Din puncul asta de vedere , am mai declarat si mai sus , vor plati corect ce e de platit.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Tocmai la capitolul asta Emag e deficitar si apar controverse. Pentru ca nu au nimic stipulat ( sau cel putin nu aveau ) in acest sens.
OK daca ajungi in situatia asta nimeni nu te poate opri pentru ca dragoste cu forta nu se poate. In general advertiserul isi rezerva in prealabil dreptul de a inceta colaborarea cu afiliatii.
Ii ceri afiliatului incetarea colaborarii dar cred ca ai grija si cum vorbesti cu el. Apoi cred ca o data ce consideri ca te-ai "fript" te apuci sa faci un set de reguli sa-ti protejezi mai bine interesele. Daca nu o faci insa si continui cu aceleasi reguli ce concluzie se poate trage? te las pe tine sa raspunzi.
Aici nu stiu ce sa zic. Te poti apuca de el dar ai grija din ce surse iti tragi traficul sa nu ajungi la conflict de interese. ProfitShare am zis ca are potential imens.
Am remarcat un lucru insa in ultima vreme. Poate se intampla si inainte si n-am bagat de seama. Emag parca a inceput sa iasa un pic mai agresiv pe outdoor. Cel putin in Bucuresti. Intr-o zi poate avem si noi o companie care cu activitate preponderent online poate da flit absolut oricand lui Google. Nu de alta dar in felul asta afiliatii au de castigat si sigur nu se mai ajunge la un conflict de acest gen atat de rapid.

Răspunde cu citat