Rezultate 1 la 10 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Vizualizare arbore

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Si presupunand ca nu s-a folosit nimic blackhat la creearea si optimizarea siteului - desi scraping neautorizat de pe site-ul emag, generare de pagini automate cu produsele emag, sau ce s-a mai mentionat pe aici mi se pare ca intra putin la categoria blackhat- nu vad ce vi se pare asa anormal ca emag sa isi protejeze propriile interese. Avand in vedere ca i s-au platit comisioanele generate, si doar a fost anuntat ca nu se mai doreste participarea lui in program, e total absurd sa spuneti teapa.
    @Nic nu cred ca s-a discutat aici de ProfitShare ca ar fi teapa la modul ordinar cum ca nu te-ar plati.Din puncul asta de vedere , am mai declarat si mai sus , vor plati corect ce e de platit.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Pe com la unele campanii cpa ti se da lista cu ce cuvinte nu ai voie sa bidezi pe adwords, pentru ca bideaza deja advertiserul respectiv si nu vrea sa ii faci concurenta. Amazon are anumite produse si categorii pentru care nu permite link de afiliat la pagina produselor, considerand ca reusesc ei destul de bine sa le vanda. Tot la amazon, nu ai voie sa faci direct linking de la trafic platit - ppc- direct la pagina produselor. Si tot felul de alte conditii prin care isi protejeaza interesele.
    Tocmai la capitolul asta Emag e deficitar si apar controverse. Pentru ca nu au nimic stipulat ( sau cel putin nu aveau ) in acest sens.

Eu daca as detine un magazin online, si as vedea pe cineva care face bridge pages in google doar ca sa imi vanda mie produsele pe care consider ca as fi putut sa mi le vand si singur, nu as ezita sa ii cer sa paraseasca programul.
    OK daca ajungi in situatia asta nimeni nu te poate opri pentru ca dragoste cu forta nu se poate. In general advertiserul isi rezerva in prealabil dreptul de a inceta colaborarea cu afiliatii.
    Ii ceri afiliatului incetarea colaborarii dar cred ca ai grija si cum vorbesti cu el. Apoi cred ca o data ce consideri ca te-ai "fript" te apuci sa faci un set de reguli sa-ti protejezi mai bine interesele. Daca nu o faci insa si continui cu aceleasi reguli ce concluzie se poate trage? te las pe tine sa raspunzi.

Astea fiind zise, trebuie sa recunosc si eu ca threadul m-a pus putin pe ganduri, si as fi reticent sa depun efort in a construi siteuri pentru programul lor de afiliere.
    Aici nu stiu ce sa zic. Te poti apuca de el dar ai grija din ce surse iti tragi traficul sa nu ajungi la conflict de interese. ProfitShare am zis ca are potential imens.
    Am remarcat un lucru insa in ultima vreme. Poate se intampla si inainte si n-am bagat de seama. Emag parca a inceput sa iasa un pic mai agresiv pe outdoor. Cel putin in Bucuresti. Intr-o zi poate avem si noi o companie care cu activitate preponderent online poate da flit absolut oricand lui Google. Nu de alta dar in felul asta afiliatii au de castigat si sigur nu se mai ajunge la un conflict de acest gen atat de rapid.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 21st February 2011 la 06:33.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19