Postat în original de
Mishu
Dotcoam, si eu poate as castiga mai mult daca Google ar permite continutul duplicat, daca n-ar tine cont de calitate si daca nu m-ar penaliza pentru link-uri. Si culmea, desi altii permit asa ceva, tot pentru Google fac SEO.
Am facut paralela asta ca sa intelegi ca nu poti imputa unui advertiser conditiile stricte de promovare. Si culmea, desi nu-ti convin conditiile tot il promovezi! Cred ca intelegi comparatia...
Ideea ca ai castiga mai mult daca n-ar fi respectivele restrictii este si ea discutabila.
Pretentiile male, ca afiliat, fata de PS si advertiseri se rezuma la asigurarea unei platforme curate, acordarea corecta a comisioanelor si asigurarea unui mediu concurential cu drepturi egale pentru toti afiliatii. In momentul in care apar super-afiliati cu drepturi speciale fata de ceilalti, s-a dus si mama ei de concurenta corecta!
Sa nu crezi ca spun astea pentru ca eu n-am probleme. Am si eu scaderi in ultima vreme si inca imi bat capul cu fenomenul, dar pentru asta nu e de vina nici TOS-ul eMag, nici API-ul PS...